Amicale: CS Diosig face scor în Ungaria; Crșul Sântandrei a trecut de Borș iar CAO a învins, la limită, pe LPS Bihorul

Gazon sintetic

Mai multe jocuri de verificare au fost susținute în week-end de echipele bihorene. Balul a fost deschis vineri seara în nocturna de pe sinteticul de la Baza Tineretului de partida dintre Crișul Sântandrei și Viitorul Borș. Un meci cu muți nervi din primul până în penultimul minut, când jocul s-a și oprit înainte ca Sântandreiul să execute un penalty, datorită unei altercații generale. În acel moment scorul era 2-0 pentru Crișul Sântandrei după reușitele lui Novak (12 penalty) și Marius Balogh (72). Mijlocașul ofensiv al Crișului, Cipri Cornea a reuși o acțiune magistrală încheiată cu un gol anulat. La Viitorul Borș, cu Luci Stance pe banca tehnică, a fost de remarcat prestația bună, de altfel caracteristică lui Cosmin Verdeș defensiva s-a bazat pe jocul lui Ienciu iar la mijloc combinațiile au fost asigurate pe Akos Waritz și Sebi Zadori, acesta din urmă mult peste nivelul Ligii 4 însă a absentat calitatea la finalizare, în atacul neobositului Cristi Tătar. Crișul a răspuns cu un Dobrescu în mare formă dar și cu vitezistului Lascu în atac. În absența lui Sebi Sfârlea, jocul a fost creionat de Roli Novak însă defenisva a făcut un meci foarte bun. Pentru Crișul au evoluat: Ivan – R. Pop, Filimon, Matei, Pușcaș – Kun, Silaghi, Novak, Turle – Dobrescu, Lascu. Antrenor: Ciprian Dianu. Au mai jucat: Gabi Luca – Ramon Pop, Iștoc, Dani Spătar, Florin Roxin, Ciprian Cornea, Marius Cora, Marius Balogh, Unlu Cian, VM.

CAO și echipa de junior mari de la LPS Bihorul s-au întâlnit pe același teren, sâmbătă. CAO a învins cu 2-1.

LPS  a condus cu 1-0 după numai 12 minute în urma reușitei lui Onaca. Până la pauză CAO  a egalat prin golgheterul Ciocan. În partea secundă, cei doi antrenori, Dianu și Farcaș au schimbat garniturile. Golul victoriei a fost macat de Haș în minutul 70.

LPS Bihorul: Bițiș – Bocra, Moza, Ispas, Vancea – Onaca, Tamaș, Al Mahmoud, Czokos – Toma, Petrila. Antrenor: Ciprian Dianu. Au mai jucat: Tiponuț, Fuciu, Vutan, Turlea, Antoniu.

Egri -Man, Letan, Alungi, Amir – Mario Junc, Haș, Ardelian, Costea – Ciocan, Laszlău. Antrenor: Florin Farcaș În a doua repriză au evoluat: Herman -Varodi, Koteles, Panti, Târtea – Hosu, Balog, Tenche, Torok – Alex Junc, Pașca.

Duminică, CS Diosig s-a deplasat pentru un meci în Ungaria, pe cocheta bază de la Letavertes. A plouat cu goluri în poarta maghiară pentru că CS Diosig a făcut scor fluviu: 10-0. Țârlea a înscris nu mai puțin de șase goluri. Mangra a reușit o dublă. Celelalte două goluri au fost marcate de Oltean și Sereș.

Din aceeași categorie