Amical pentru baschetbaliștii orădeni. CSM CSU Oradea – Szedeak Szeged. Sâmbătă, ora 17:00

Giorgio Mare Oradea

CSM CSU Oradea va disputa un meci de verificare în compania echipei maghiare Szedeak Szeged. Partida este programată pentru sâmbătă (24.02), cu începere de la ora 17:00, la Arena Antonio Alexe.

Pauza pricinuită de jocurile echipei naționale a României contând pentru campania de calificare pentru FIBA Basketball World Cup 2019 a oprit Liga Națională, astfel încât conducerea CSM Oradea a stabilit un nou joc de verificare în compania amintitei formații maghiare.

Cele două echipe s-au duelat în cadrul primei ferestre din campania de calificare, în luna noiembrie 2017. Atunci meciul s-a desfășurat la Szeged. Bunele relații existente între cluburi, respectiv între staff-urile tehnice ale echipelor au făcut ca acestea să bată palma pentru un joc revanșă.

Aceasta va fi prima apariție în fața propriilor susținători pentru CSM CSU Oradea după turneul final de Cupa României 2018 desfășurat la Sfântu Gheorghe, acolo unde a disputat finala. Vor absenta, motivat, Andrei Mandache, Bobe Nicolescu și Goran Gajovic – convocați la echipele naționale ale României și Muntenegrului.

Baza sportiva Tineretului

Echipa din Szeged, antrenată de către Andjelko Mandic, se situează pe locul 10 în primul eșalon din Ungaria. Echipa fostului jucător de la CSM Oradea are un bilanț general de 8-12.

Intrarea la acest meci va fi liberă.

Din aceeași categorie