AJF BIHOR: ”Dacia Gepiu – Un episod negru în istoria fotbalului bihorean!”

Giorgio Mare Oradea

Asociația Județeană de Fotbal Bihor a remis, azi (joi, 23 august), un comunicat de presă, prin care condamnă modul în care echipa de fotbal CSC Dacia Gepiu s-a prezentat la finala Supercupei Bihorului. Iată, în cele ce urmează comunicatul remis de AJF Bihor, în integralitatea sa. 

AJF Bihor constată cu regret și dezamăgire atitudinea “ oficialilor “ echipei din Gepiu față de Supercupa bihorului prezentând la terenul de joc și pe raportul de joc opt jucători juniori din care unul născut în 2005 ( U 14), neeligibil a juca la o echipă de seniori. Jocul a început cu 7 juniori ai echipei din Gepiu. În minutul 17 jocul a fost oprit, cauzele se știu. Considerentele acestei decizii inexplicabile și defăimătoare sunt știute doar de dânșii, însă făcând o analogie cu faptul că unii reprezentanți din cadrul clubului din Gepiu au reprezentat recent FC Hidișel, care la rândul ei nu s-a prezentat la meciul de baraj pentru promovare în liga III, suntem îndreptățiți să constatăm premeditare și constanță în decizii care umbresc și desconsideră fotbalul bihorean, echipe, jucători, spectatori, etc. Înscrierea pe raportul de joc al unui copil născut în anul 2005, care nu are drept de joc la echipe de seniori arată în plus inconștiența și desconsiderarea fotbalului.

AJF Bihor condamnă ferm astfel de desconsiderări premeditate, păcăleli, lipsă de respect și fair-play al unei echipe de fotbal înscrise și afiliate la Ajf Bihor. Conform regulamentelor disciplinare în vigoare se vor lua sancțiunile impuse, însă rămâne gustul amar al spectatorilor, echipelor, jucătorilor.

Acest episod negru este în totală neconcordanță și față de comuna Borș, baza sportivă și reprezentanții acesteia care au pregătit ireproșabil evenimentul prin munca depusă și care la rândul lor au fost desconsiderați.

Baza sportiva Tineretului

Ne exprimăm dezamăgirea în mod public față de atitudinea disprețuitoare și lipsită de fair-play a echipei de fotbal din Gepiu față de fotbalul bihorean.

Semnează. AJF Bihor

Din aceeași categorie