ACS Recea învinge Sânmartinul și ia din Bihor toate cele șase puncte!

Work Clean

CSC Sânmartin a cedat, în derbyul rundei a 12-a din Liga 3, în fața unei favorite la promovare, ACS Recea, scor final: 1-3 Toate golurile partidei au venit în repriza secundă. Recea, scapă de deplasările în Bihor, cu maximum de puncte, ”6”! Recea a învins și la Sânmartin, pe Luceafărul cu 4-3 iar azi, la Sântion, pe CSC Sânmartin, cu 3-1, după o primă repriză albă în care apărările au funcționat la parametri maximi.

În partea secundă bihorenii au cedat pe greșeli individuale. În debutul reprizei, Arsene a faultat în colțul careului și s-a dictat penalty, transformat de portarul și totodată căpitanul echipei din Recea, Alin Bota: 0-1. Oaspeții au jucat perfect ”contrele” Mărieș a profitat de o eroare a lui Lupșe și a trimis cu latul, în colțul lungă, pe lângă Barabaș iar în minutul 60 scorul era: 0-2.

În minutul 73 Cosmin Sârbu (introdus pe parcurs) a căzut în careu, lângă un adversar și s-a dictat penalty pentru Sânmartin. A executat Sergiu Pop, în dreapta lui Bota, jos, imparabil: 1-2.

Se părea că Sânmartinul a reintrat în meci da două minute distanță, Recea a refăcut diferența de două goluri! Janos Norbert a preluat în marcajul larg al fundașilor centrali bihoreni, a pătruns unu la unu cu Barabas, l-a driblat pe acesta și a trimis în poarta goală.

În minutul 80 Sergiu Pop putea aprinde finalul după un triunghi de pase Sorian – Andraș – Pop dar a trimis, din cădere, puțin pe lângă poartă. Gazdele au dominat finalul dar toate centrările s-au oprit în brațele lui Alin Bota.

Caseta tehnica

CSC Sânmartin – ACS Recea 1-3 (0-0)

Au marcat: Sg Pop 73 pen/Alin Bota 51pen, Mărieș 60, Janos Norbert 75

CSC Sânmartin: Barabaș – Fl Pop, Nogo, Lupșe, Arsene – Andraș, Tiponuț, Cuc, Ionuț Ban – Sorian – Sergiu Pop. Antrenor: Călin Cheregi

ASC Recea: Bota – Potcoavă, Kiss, Urs, Erdei, Opriș, Oltean, Micaș, Janos Norbert, Chinde, Mărieș. Antrenor: Ciprian Danciu.

Din aceeași categorie