Accident teribil pentru motociclistul orădean Cristian Ghitea pe circuitul de la Pannonia Ring! Sportivul orădean va fi operat în următoarele ore

Giorgio Mare Oradea

Motociclistul orădean Cristian Ghitea a suferit un accident teribil în sesiunea de antrenamente de la Pannonia Ring, contând pentru prima etapă a Campionatului RosBK! Campion en-tirte al clasei Rookies 600 cmc, din cadrul Campionatului RoSBK, Cristian Ghitea a avut parte de un debut mai mult decât nefast în 2018, fiind acroșat din spate de un concurent german care nu a frânat deloc în acel viraj. Ghitea a suferit multiple fracturi la brațul stâng iar după primele investigații, sunt leziuni serioase și la genunchiul stâng, unde orădeanul a suferit mai multe rupturi de ligamente.

Viteza pe care motocicliștii o ating pe acea porțiune de circuit este cuprinsă între 150 și 170 de km/h.

Cristian nu este la primul incident de acest gen. Anul trecut, în etapa de la Motor Park, Ghitea a fost lovit din spate de un pilot turc, Aly Efe Yegin, fiind transportat și atunci la spital cu contuzii multiple.

De asemenea, în urmă cu patru săptămâni, pe circuitul de la Euroring, în cadrul unui antrenament,  Ghitea a fost lovit de un sportiv maghiar dar a scăpat cu câteva zgârieturi.

Cristian Ghitea a câștigat, în sezonul trecut cursa de la Pannonia Ring!

Pilotul orădean a cerut să fie operat de medicii din Oradea el fiind transportat acum (sâmbătă, ora 10:30) spre Spitalul Județean din Oradea unde va fi operat de fostul voleibalist, doctorul Bogdan Uivaroșan.

 

 

Din aceeași categorie