FOTO. Accident grav pe DN76, la ieșirea din Beiuș spre Oradea. O persoană a murit, alta a fost preluată de elicopterul SMURD

Work Clean

Un grav accident s-a produs, luni după-amiază, pe DN76, la ieșirea din Beiuș spre Oradea. Potrivit Centrului INFOTRAFIC al Poliției Române, în accident în care au fost implicate două autoturisme.

Apelul la numărul de urgență 112 a fost dat la ora 16:16. ”În urma coliziunii frontale, două persoane au fost rănite, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD pentru preluarea victimelor”, se arată în informarea Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Din cauza accidentului, traficul este întrerupt în ambele sensuri pe DN 76, la intrarea în Beiuş dinspre Oradea.

Mai mulți șoferi au încercat să ocolească zona accidentului prin Delani – cei care vor să iasă din oraș – și prin Sânmartin de Beiuș – cei care vin dinspre Oradea.

Baza sportiva Tineretului

ACTUALIZARE1: Una dintre cele două persoane aflate în mașină a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de salvatori. A doua persoană a suferit multiple traumatisme și a fost transportată cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean din Oradea.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și cercetează cauzele și împrejurările în care s-a produs acest accident. Facem un apel către conducătorii auto să respecte indicațiile polițiștilor”, a transmis comisarul-șef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

ACTUALIZARE 2: Cel transportat de către elicopterul SMURD la Spitalul Județean din Oradea este un tânăr de 21 de ani. El a suferit răni grave.

ACTUALIZARE 3: Potrivit unor surse neoficiale, bărbatul decedat în accident se numește Doru Pereș, era din Beiuș și avea în jur de 60 de ani.

ACTUALIZARE 4: ora 19:00 – circulația a fost reluată în zona accidentului, pe DN76, alternativ, pe o singură bandă, a anunțat comisarul-șef Alina Dinu.

ACTUALIZARE 5: ora 20:05 – traficul a fost reluat pe ambele sensuri în zona accidentului, a confirmat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Din aceeași categorie