Accesorii de calitate, realizate cu stil de Atelierele UNIKA

Giorgio Mare Oradea

Dacă până acum ai tot căutat un accesoriu de calitate, dar care să te și atragă printr-un design modern, și nu ai găsit, înseamnă că e cazul să afli despre Atelierele UNIKA, cel mai mare producător de agende din România, dar care produce și accesorii pentru toate gusturile.

Atelierele UNIKA au lansat de curând colecția 2019-2020 de agende și promoționale e-store, unde găsiți agende de cea mai bună calitate, dar și accesorii cu un aspect deosebit, începând de la brelocuri și până la kit-uri cadou, portofele, mape de birou, accesorii gadget etc. Sunt produse din piele naturală sau piele ecologică, cu multă pasiune și atenție la detalii și se regăsesc într-o mulțime de variante de culori.

Mai jos regăsiți câteva accesorii care s-ar putea să vă placă!

Se știe deja că gadget-urile sunt cele mai folosite în zilele noastre. Și cum gadgeturile trebuie păstrate la loc sigur și ferite de orice pericol de a se strica sau pierde, cei de la Atelierele UNIKA s-au gândit să producă accesorii create special pentru obiectele smart, denumite accesorii gadget.

Baza sportiva Tineretului

Organizatorul de cabluri

Organizatorul de cabluri te ajută pe tine, cel care te afli în mișcare tot timpul și care ai nevoie de baterie la telefon, tabletă sau orice alt gadget, să nu-ți pierzi încărcătoarele. Suportul pentru cabluri este produs din piele naturală NONALERGICĂ, având două locașuri și dimensiuni de 9×16 cm când este închis. Cum se închide? Are un sistem de închidere cu capsă metalică. Pe lângă toate acestea, îl găsești în 5 variante de culori: bej, albastru, bordo, maro și negru.

Suport pentru încărcarea telefonului

Cunoști momentul acela când ești la o conferință sau într-o întâlnire și îți pui telefonul la încărcat, lăsându-l pe jos, langă priză, cu riscul de a-l sparge? Ei bine, dacă ai un suport pentru încălcarea telefonului, nu o să mai cunoști acest moment. Atelierele UNIKA au găsit soluția de a-ți salva display-ul de la telefon! Suport de încărcare telefon este realizat din piele naturală de cea mai bună calitate, nonalergică, ce se “agață” de priză. Îl poți folosi de asemenea ca husă pentru încărcător sau telefon. Tot în 5 variante de culori îl găsești și pe acesta: bej, albastru, bordo, maro și negru.

Husă pentru laptop cu mouse pad

Poate că laptopul este unul dintre cele mai prețioase gadget-uri ale tale, pentru că acolo păstrezi informații importante de la locul de muncă sau amintiri prețioase cu familia. Oricum ar fi, ca să îl protejezi bine, Atelierele UNIKA îți recomandă husa pentru laptop cu mouse pad. Husa de laptop din piele naturală este foarte modernă atât din punct de vedere al texturii cât și din punct de vedere coloristic. S-au gândit și le-a ieșit – produs ce poate fi folosit atât că husă pentru laptop cât și că desk pad și mouse pad, cum ar fi 3 într-unul. Husa pentru laptop este disponibilă în 3 variante de culori: roșu, negru și albastru.

Lăsând accesoriile pentru gadget-uri de o parte, trebuie să știi că și cardurile tale trebuie să fie în siguranță. De aceea, ai nevoie de un portcard. Cu ajutorul unui portcard unisex, elegant, mic și foarte grijuliu cu documentele tale, ai ocazia să îți păstrezi și cărțile de vizită alături de carduri. Și…că să nu le pierzi sau să le amesteci, UNIKA a creat închidere cu o capsă. E mic dar are totuși 4 compartimente, 2 exterioare și 2 interioare, te lăsăm pe ține să alegi cum ți le vei organiza. Acest accesoriu face parte din noua colecție e-store și are un preț avantajos!

Și asta nu e tot! Pe site-ul celor de la Atelierele UNIKA și în magazinul lor online găsești și mai multe accesorii atrăgătoare. Fie că dorești să faci o comandă mare pentru angajații companiei tale, parteneri de afaceri sau pur și simplu pentru tine sau un mic cadou pentru un prieten, ai ocazia să comanzi și online. Trebuie doar să te poți decide! E foarte greu când toate sunt tentante!

Din aceeași categorie