A treia victorie pentru handbalistele de la CSU Oradea

Ciao restaurant - pizzerie

Ultima etapă din primul tur din campionatul Diviziei A de handbal feminin, Seria D, a programat în Sala Universitatea din Oradea partida dintre CSU Oradea și Marta Baia Mare. Orădencele au învins cu 28-23 (13-9( deși au avut un început de joc modest dar și o diferență de nouă goluri, la un moment dat. CSU Oradea a marcat 12 goluri din aruncări de la 7 metri, obținute datorită excelentul joi pe semicerc, uneori imposibil de oprit decât prin fault. CSU Oradea a obținut a treia victorie în acest sezon.

Început greoi de meci pentru CSU Oradea, care a luat meciul cu „lanterna” prea ușor. În minutul 12 tabela indica scorul de 1-5 determinând-o pe Doina Ardelean să ceară time out înainte de a se instala panica. Efectul s-a văzut imediat pentru că Oradea a marcat sase goluri consecutive în șapte minute (7-5). CSU Oradea a reușit să se desprindă pe final de repriză intrând la vestiare cu avantaj confortabil: 13-9.Oaspetele au încercat să țină pasul cu Oradea însă CSU s-a desprins la 6, 7 până la 9 goluri diferență (24-15) pentru a câștiga la o diferență de cinci lungimi: 28-23.

CASETA TEHNICĂ

CSU Oradea – Marta Baia Mare 28-23 (13-9)

CSU Oradea: Crina Pintea, Anca Ardelean, Raluca Ioana Fulgescu – Florina Mocan, Andreea Preduca, Andreea David 1, Nicoleta Abodi 9, Ariane Zegrean, Maria Damian 4, Anamaria Pasca, Sabina Duțu 4, Anamaria Mastan, Alexandra Corondan, Anamaria Hercuț 4, Denisa Gaga 1, Denisa Toma 5, Ștefania Surducan, Denisa Tudose. Antrenori: Doina Ardelean, Cristi Ardelean.

Marta Baia Mare: Marta Ciurte – Petra Tebecs, Nicolia Eremici 9, Bianca Loi 3, Selena Demian 4, Alexandra Deac, Daria Porohniuc 4, Crina Astafei 2, Bolgarka Tebecs, Timeea Sângeorzan 1. Antrenor: Ioana Marta.

Arbitri: Amalia Constantinescu și Iasmina Lascu (Timișoara).

Aruncări de la 7 metri: 13 (1 ratată) – 5 (două ratate)

Eliminări de două minute: 2-4

Etapa viitoare, CSU Oradea joacă, pe propriul teren, cu echipa din Tg. Mureș aflată în bătaie pentru câștigarea seriei.

Din aceeași categorie