A plecat, spre cele veșnice, reputatul antrenor, Viorel Abrudan

Giorgio Mare Oradea

Fostul antrenor al echipelor FC Bihor și Înfrățirea Oradea, profesorul Viorel Abrudan, a încetat din viață. Tragicul anunț a fost făcut public pe facebook, de fiul acestuia, Lucian Abrudan.

Cele mai frumoase perioade din carieră, Viorel Abrudan le-a petrecut la Înfrățirea Oradea unde a creat o echipă extrem de valoroasă care se putea bate oricând, oriunde și cu oricine. În foto de mai jos Viorel Abrudan (în stânga) alături de echipa la care a scris istorie.

Baza sportiva Tineretului

Viorel Abrudan era poreclit de jucători ”Balaurul”, datorită accentului pe care îl punea în antrenamente și mai ales în cantonamente, pe pregătirea fizică. ”Fotbalul se poate juca de către cei care aleargă și pun osul la minge!”, spunea regretatul antrenor.

Ca antrenor al lui FC Bihor a reușit la un moment dat nu mai puțin de șapte rezultate de 0-0 consecutive! ”Nu aveam atac. Cei care ne puteau ajuta plecaseră de la echipă Știam că trebuie să adun puncte și atunci am conceput o echipă care, dacă nu poate câștiga, măcar să nu piardă și să adune acele puncte!”, avea să povestească Viorel Abrudan.    

Din aceeași categorie