A plecat Sean Barnette (probleme de ordin medical) și a sosit Marcus Ginyard

Ciao restaurant - pizzerie

Conducerea CSM Oradea și Sean Barnette au semnat, de comun acord, clauza de reziliere a contractului. Motivul despărțirii este legat de o problemă de sănătate a sportivului. Din respect față de Sean, nu se vor detalia aspecte ce țin de starea medicală a jucătorului.

Barnette a primit îngrijiri pentru problema medicală constatată și care l-a împiedicat să se mai poată antrena, juca și să continue contractul cu CSM Oradea. El a fost internat în spital, alături fiindu-i prietena, cea care a venit de urgență din Statele Unite ale Americii pentru a fi lângă Sean.

Starea lui s-a ameliorat pe parcursul ultimelor zile, fiind externat, iar Sean se va întoarce în SUA. În acest sens, CSM Oradea îi urează tot binele posibil și însănătoșire grabnică.

Marcus Ginyard este noul jucător al CSM CSU Oradea. Originar din Statele Unite ale Americii, jucătorul în vârstă de 31 ani se află la primul contact cu baschetul românesc.

Înalt de 1.96 metri, Ginyard cântărește 97 kilograme și este extremă. El a studiat la universitatea North Carolina și se află la cel de-al 9-lea sezon din cariera profesionistă. Marcus este licențiat în comunicare, absolvind cursurile universității North Carolina at Chapel Hill în vara anului 2010.

Ginyard s-a născut în Rochester, statul New York. A descoperit jocul de baschet încă de la vârsta de 5 ani. El a evoluat la nivel de liceu pentru Bishop O’Connell High School. La nivel universitar a jucat pentru North Carolina Tar Heels între 2005 și 2010, sub comanda legendarului antrenor Roy Williams.

sursa: csmoradea.ro

Din aceeași categorie