3.000 de elevi au vizitat Zoo Oradea și adăpostul de câini în cadrul ”Școlii Altfel”. Copiii au adus și hrană pentru căței

Trimite CRED prin SMS la 8844

Grădina Zoologică Oradea și adăpostul Grivei s-au aflat printre destinațiile preferate de elevi în cadrul săptămânii „Școala Altfel”. Nu mai puțin de 3.000 de copii au vizitat parcul zoo în primele trei zile ale săptămâni. La adăpostul de câini, micii școlari au adus și hrană pentru patrupede.

La Zoo Oradea au venit elevi din municipiu și de la școli din tot Bihorul, dar și din Satu Mare, Maramureș, Timiș, Hunedoara, Arad, Sălaj, Alba, Bistrița-Năsăud, Mehedinți sau Gorj.

”Copiii au fost încântați să descopere animalele, să le hrănească pe unele dintre ele, dar și să imortalizeze momentele speciale petrecute aici”, a transmis Loredana Buz, consilier relații publice al Administrației Domeniului Public (ADP) Oradea.

Alți copii, de la școala ”Nicolae Bălcescu” din Oradea, au vizitat Adăpostul Grivei (foto sus). Cu ajutorul părinților, cei mici au adus zece saci de hrană pentru căței.

SC Rozsdas Service SRL

Foto: ADP Oradea

Din aceeași categorie