Zi neagră: au murit Luke Perry și Keith Flint, solistul celor de la Prodigy

Ciao restaurant - pizzerie

Luke Perry (51 de ani, celebru pentru rolul lui Dylan din „Beverly Hills, 90210”) a murit luni dimineaţă la Spitalul St. Joseph din Burbank, California. Perry i-a avut alături pe copiii săi, Jack şi Sophie, pe logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soţie Minnie Sharp, pe mama Ann Bennett, pe tatăl vitreg, Steve Bennett, dar şi pe fratele Tom Perry, sora lui, Amy Coder şi alte rude.

El a ajuns la spital miercuri dimineaţă după ce a suferit un accident vascular în locuinţa din Sherman Oaks, California. Actorul a fost sedat pentru a permite creierului să se recupereze în urma traumei, dar, din nefericire, accidentul vascular a fost prea sever. 

Nu a fost singurul șoc. Starul trupei The Prodigy, solistul Keith Flint, a murit la vârsta de 49 de ani. El a fost găsit mort în această dimineață, în casa lui din Essex.. Fondatorul trupei britanice, Liam Howlett, a anunțat că solistul Keith Flint s-a sinucis.”Fratele nostru Keith s-a sinucis la sfârșitul săptămânii trecute. Sunt al naibii de șocat, furios, tulburat și cu inima frântă”, a scris acesta, într-un comunicat, potrivit Reuters.com.Autoritățile verifică circumstanțele în care artistul Keith Flint a decedat, 

Din aceeași categorie