VOLEI: CSU Oradea câștigă clar duelul pentru locul doi!

Meci mare la Polivalenta Universității din Oradea, în Divizia A2 de volei feminin. În joc era locul doi al ierarhiei iar pe teren cele două echipe care se bat pentru această poziție: CSU Oradea respectiv Politehnica Timișoara.

Primul set a fost echilibrat până spre finalul său, atunci când orădencele și-au fructificat serviciul mult mai bun iar bloc a funcționat la parametrii optimi. 25-21

În setul doi Poli, încurajată din tribună de o galerie frenetică, a avut un joc mai bun, a intrat prima în time-out-urile tehnice. Mai mult, bănățencele s-au desprins la trei puncte (16-19) dar Mariana Szabo a ceut un time-out care avea să se dovedească salvator.

După time-out, CSU Oradea a fost parcă o altă echipă, care a jucat perfect și care a făcut 5 puncte consecutive! (21-19). Oradea a fost de neoprit și a închis un set spectaculos, cu mingi fantastice: 25-22.

Setul 3 a debutat conform tradiției, cu Poli la conducere după care orădencele au egalat și au sprintat spre o victorie incontestabilă, de o manieră care nu lasă loc de interpretări.

CSU Oradea – Politehnica Timișoara 3-0 (21, 22, 17)

CSU Oradea: Fica Iuliana (căpitan), Radu Fica Maria, Pasca Anca, Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Măran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Chiș Flavia, Rizea Antonia și Bikfalvi Alexandra (libero). Antrenor: lector univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.

Related posts