VIDEO: SENZAȚIONAL! Trei generații pe aceeași scenă iar apoi, la aceeași masă: Larisa, Lidia și Ștefan la Oșorhei

Ciao restaurant - pizzerie

Oșorheiul a fost privilegiat aseară. Trei voci de excepție ale României au oferit aseară un recital. Trei voci ardelene din Deva, Cluj și Oșorhei, au încântat pur și simplu. Vocea, acesta este elementul care conștient și intuitiv, selectiv și direct le-a marcat viața. Ștefan Boldijar cântă de patru decenii. A debutat pe 1 iunie 1977. Este autorul, alături de regretatul Iuliu Merca a unor piese de geniu: ”La fereastra ta”, ”Spune-mi cine ești”, ”Bal la Apahida”, ”Desculț în iarbă” – cântate, în tot acest timp, alături de legendara trupă Semnal M. Aseară a făcut-o, încă o dată, într-o manieră genială apoi a predat ștafeta (microfonul), alături de colegi unei puștioaice de 10 ani. Larisa Oneț. Nu degeaba această minune de fetiță este considerată posesoarea uneia dintre cele mai valoroase voci din România. Finalista ultimei ediții NEXT STAR i-a cucerit pe spectatori cu un recital de senzație, cu melodii cântate a capella. La porunca talentului, microfonul a ajuns la Lidia, Lidia Buble. Nebunia talentului răsfățat a continuat. Show-ul a fost de excepție.

Am avut șansa, absolut incredibilă, ca să stau la o șuetă cu cele trei generații, la aceeași masă, la Krinon, stabilimentul din Oșorhei unde s-au cazat artiștii prezenți la cea de-a 9 ediție a Zilelor Comunei Oșorhei. Era trecut de miezul nopții când Lidia, Larisa și Ștefan au făcut un trio de senzație cântând împreună melodii nebune de dragoste. Lidia știa piesele lui Ștefan, Larisa pe ale Lidiei iar Ștefan le știe pe toate.

Nu am avut timpul necesar să reușim, tehnic, să vă arătăm, puțin din ce a fost după spectacol, în culise, acolo unde asculți poveștile magice însă Lidia a mai cântat o piesă ce va fi lansată doar la toamnă dar care, deja ”rupe”. Vă prezint varianta de la Zu…

Baza sportiva Tineretului

O seară magică la Oșorhei, cu trei generații, povestindu-și… poveștile prin timbre vocale de Dumnezeu alese. Mulțumiri dragilor.

 

Din aceeași categorie