VIDEO: FC Luceafărul Oradea cedează la Chindia pe final de joc

FC Luceafărul Oradea a cedat pe finalul partidei disputate la Târgoviște, în compania Chinidie, una dintre candidatele la promovarea în Liga I. Terenul, plin de băLți a îngreunat evident desfășurarea partidei.

În debutul partidei Codoban a găsit o pasă de excepție pentru Vlad Rusu care putea să cadă în duel cu Morariu, spre cinstea lui a rămas în picioare dar șutul avea să fie reținut de portarul Chindiei (7). Gazdele au scăpat incredibil după o acțiune de senzație a lui Țegle (serie de driblinguri, un doi cu Rusu), care a driblat și portarul dar a dat pe lângă minge în fața porții goale după ce s-a dezechilibrat!(13) pentru ca Rusu să nu ajungă la centrarea, în gura porții, expediată de Trif. Prima ocazie clară a gazdelor a venit după o jumătate de oră, la șutul lui Liviu Mihai, puțin pe lângă poartă.

La trei minute de la reluare, după un aut(!!!) Claudiu Codoban scapă singur cu Popescu, intră în careu unde este faultat de Marian Vătavu. Penalty pentru Luceafărul pe care Vlad Rusu l-a transformat fără probleme (0-1). Două centrări a lui Codoban i-au creat mari probleme lui Popescu în minutele 50 și 60, la ultima Antohi fiind extrem de aproape de 0-2 pe tabelă.

A venit ultimul sfert de oră când ceva s-a dereglat în mecanismul orădenilor. Liviu Mihai a șutat cu boltă de la mare distanță și a înscris sub bară (1-1). Mai mult, cu șase minute înainte de final, un contraatac al gazdelor, Balea a oprit în prima fază pasa dar a alunecat, Cherchez l-a găsit sigur cu portarul pe Neguț iar acesta aduce victoria târgoviștenilor (2-1).

CASETA TEHNICĂ

Chindia Târgoviște – FC Luceafărul Oradea 2-1 (0-0)

Au marcat: L. Mihai 76, Neguț 84/Vl. Rusu 50 pen

Chindia: I. Popescu – Ciobotariu, Morariu (66 Cr. Neguţ ), Vătavu, Martac – Licu (68 Nisipeanu), Rogoveanu, L. Mihai, Crinel Stoica – D. Florea (83 Dumitraşcu), Cherchez. Antrenor: Nicolae Croitoru

Luceafărul: Gudea – Balea, Oroş, Tînc, Trif – Ţegle, Feher – Al. Neacşa (54 Antohi), Codoban, Rocha (46 V. Pop) – Vl. Rusu (69 Al. Dulca). Antrenor: Cristian Dulca

Arbitru: Dan Florin Dreve (Cluj-Napoca); Asistenţi: Răzvan Constantin Nistoran (Reşiţa) şi Călin Cimponeriu (Lugoj).

foto:facebook/chindia targoviste

sursa video: youtube.com

Related posts