VIDEO: Degringolada continuă la Bihorul Beiuș!

Nimic nu anunța cele ce aveau să vină în 2018 cel puțin pentru echipa de Liga 4 a CS Bihorul Beiuș. După 14 etape beiușenii se clasau pe locul doi, la cinci puncte de liderul CSC Sânmartin. Însă în 2018 beiușenii au acumulat o serie de rezultate negative. Totul a culminat cu prezența a 10 jucători la meciul de la Sânmartin dar acești au au refuzat să intre pe teren. Cu toate acestea nu banii sunt cauza acestei crize, așa cum certifică un jucător a cărei carieră se identifică practic cu numele de Bihorul Beiuș.

A urmat, în etapa intermediară 3-3, acasă, chinuit, cu gol egalizator marcat în ultimele secvențe, în fața lanternei roșii, Biharea Vașcău.

Azi, Bihorul Beiuș, cu tot lotul numărând 11 jucători, a pierdut la una dintre echipele din subsolul clasamentului, CS Săcueni: 0-3. În minutul 65 beiușenii au rămas în 10. N-a fost vreo eliminare ci un jucător al Bihorului, Ionuț Tipea s-a accidentat și nu a mai putut continua. Cum beiușenii nu aveau nicio rezervă, au rămas în zece.

Colegii de la TTV  au prezentat situația într-un reportaj.

”Suntem ai nimănui. Vreme de două luni nu a intrat nimeni la noi în vestiar să ne vorbească. Nu este normal ce se întâmplă”, a spus Silviu Odobasianu, portarul și totodată căpitanul echipei.

 

 

Related posts