VEZI AICI: Programul Serbărilor Zăpezii – Vârtop 2017

Serbările Zăpezii 2017, vor avea loc în perioada 3-5 februarie, la Vârtop, Nucet, la Pârtia Piatra Grăitoare în organizarea Primăriei Nucet, Consiliul Local Nucet, Consiliul Județean Bihor, Direcția  Județeană de Sport și Tineret Bihor în parteneriat cu: Centrul Național de Informare și Promovare Turistică  Bihor, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică  Nucet, Agenția de Management al Destinației Bihor  și Salvamont Salvaspeo Bihor.

Vineri, 3 februarie, în prima zi, organizatorii au pregătit mai multe surprize iar atmosfera va fi ”încălzită” de DJ. Nu vor absenta din program ”skipass-ul” gratuit și concusurile funny, lângă un pahar de vin fiert..

Sâmbătă, dis de dimineață, vor avea loc înscrierile pentru concursurile de schi alpin și snowboard, organizate de Direcția Județeană de Sport și Tineret Bihor în colaboare cu Salvamont Salvaspeo Bihor  și cu Decathlon, care va oferi preimii în materiale sportive. Concursurile de schi se vor desfășura pe categorii de vârstă: ciclul primar; categoria 11-16 ani și Open, atât la feminin cât și la masculin.

 

 

În concursul de snowboard  vor fi premiați cei mai rapizi concurenți la două categorii: open feminin, respectiv masculin. Ferstivitatea de premiere este prevăzut să aibă loc înaintea concertelor în aer liber care vor debuta la ora 17:30, cu doi dintre artiști din zonă: Lumy, respectiv Sherby, pentru ca apoi să urce pe scenă finalista din 2016 a concursului TV Next Star, Larisa Oneț. Party Band și Jessie vor cânta în deschiderea mult așteptatelor concerte ce vor fi susținute de Daniela Gyorfi și Lidia Buble. Seara de sâmbătă se va încheia cu tradiționala coborâre cu torțe a profesioniștilor de la Salvamont Salvaspeo Bihor și cu un  spectaculos  foc de artificii.

Duminică, spectacolul va fi deschis de o voce tânără a folclorului autohton, Octavia Blaga, pentru ca apoi să urce pe scenă reprezentanții renumitului ”Ansamblu Crișana”. Simona Briscan vine cu ultimele piese din muzica Etno iar îndrăgitul interpret Aurel Tămaș și formația sa vor întreține atmosfera cu șlagăre celebre. Cea de-a treia zi de manifestări se va încheia o dată cu concertul susținut de Generalul Ionaș și minunata voce a Dianei Selagea.

 

 

SERBĂRILE ZĂPEZII – VÂRTOP 2017

PROGRAM EVENIMENT

VINERI, 3  februarie

17:00   Deschiderea  oficială

Înscrieri pentru concursurile de slalom special schi & snowboard de sâmbătă.

DJ și MC,  animație la scenă, activități distractive, diverse concursuri cu premii funny Schi și surprize din partea organizatorilor.

SÂMBĂTĂ, 4  februarie

10:00 Înscrieri pentru concursurile de slalom special schi & snowboard

MC și animație la scenă, activități distractive, diverse concursuri cu premii

12:00 Concurs schi alpin

15:00 Concurs snowboard

17:00 Festivitate de premiere –:a concursurilor sportive

17:15 Concerte în aer liber

17:15 Luminița Moza

17:45 Sherby

18:30 Larisa Oneț

19:00 Party Band

20:00 Jessie

20:30 Daniela Gyorfi

21:30 Lidia Buble

22:15 Coborâre cu torțe – Spectacol de lumini și flăcări; Serviciul Județean Salvamont-Salvaspeo Bihor

22:30 Focuri de artificii


DUMINICĂ, 5  februarie

10:00 Concursuri funny & Concert în aer liber

MC și animație la scenă, activități distractive, diverse concursuri cu premii

10:15 Octavian Blaga

10:30 Ansamblul Crișana

12:45 Simona Brișcan

13:30 Aurel Tămaș

14:45 Generalu Ionaș&Diana Selagea

Related posts