Super tie-break victorios. Halep și Begu joacă finala de dublu la Shenzhen! Halep poate juca mâine două finale împotriva Katerinei Siniakova!!!

Simona Halep și Irina Begu au uitat rapid de confruntarea din semifinalele turneului de simplu de la Shenzhen și s-au calificat în finala probei de dublu a competiției din China după ce le-au învins, în penultimul act, pe Anna Blinkova (RUS ) și Nicola Geuer (GER ): 6-2, 6-7, 10-6.

Primul set a fost la discreția româncelor care nu le-au lăsat mari speranțe adversarelor: 6-2.

Conduse: 2-4 în setul secund Halep și Begu au recuperat rapid break-ul, au egalat la 4 și, mai mult, au avut 1-0 la seturi, 6-5 și au servit pentru meci! Din păcate pentru suporterii româncelor, adversarele au reușit un break și aveau să se impună la tie-break. 6-7 și super-tiebreak-ul decisiv.

Anna Blinkova  și Nicola Geuer au început perfect cu primele trei mingi câștigate dar Irina și Simona au revenit rapid și au reușit opt puncte consecutive!!!: 8-3. Avea să fie îndeajuns pentru românce…

Sâmbătă dimineața, de la ora 8, Simona Halep o va întâlni în finala probei de simplu pe Katerina Siniakova, din Cehia, care a învins-o în semifinale pe Maria Sharapova. Ei bine Siniakova poate juca finala și la dublu la fel ca Simona!

Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova, favorite numărul 1, joacă în semifinale în compania cuplului:

Kerkhove Lesley și Lidziya Marozava,

 

Related posts