Sorin Pop a preluat pe FC Bihor!

Ciao restaurant - pizzerie

Sâmbătă, fostul mijlocaș aș lui FC Bihor, talentatul ”decar” pur sânge,  Sorin Pop, va debuta ca antrenor al lui FC Bihor la nivel de super-seniori. Sorin Pop a ajuns în această postură deloc întâmplător. A fost operat, recent, de hernie inghinală, astfel că meseriașul ”stângaci” nu va putea juca la Memorialul Iosif Erdei, organizat la Șuncuiuș. Pop Sorin a făcut carieră la FC Bihor dar a jucat și la Rapid București, echipe la care a evoluat și bunul dar regretatul său prieten, Iosif Erei.

”Voi fi cu biciul pe jucători. Căpitanii Vova Tămaș și Ioan Zare, apoi Viorel Vancea, Cosmin Bodea, Sorin Todea, Alin Morar etc, vor avea de furcă cu mine! Ahh, de când îi aștept… Lăsând gluma la o parte, mergem acolo pentru fratele nostru, Iosif Erdei, pentru prietenia care ne-a legat. Dincolo de faptul că marele Lucescu îl vedea în echipa națională, dincolo de faptul că a fost un excelent jucător, Ioska a fost un mare caracter”, s spus Sorin Pop prefațând manifestarea care se va desfășura sâmbătă, 12 august (de la orele 10:00) la Șuncuiuș și care se va încheia cu un triunghiular cu participarea echipelor FC Bihor, Crișul Aleșd și Minerul Șuncuiuș, echipele bihorene la care regretatul Iosif Erdei a jucat.

De altfel, la ultimul meci al lui Erdei: FC Bihor – Generația de Aur, în teren au fost prezenți mulți dintre cei care-l vor comemora sâmbătă pe Iosif Erdei.

 

 

 

Din aceeași categorie