SCANDAL! Portarul echipei CS Oșorhei, Sergiu Nicoară, a fost bătut la Săcueni în timpul meciului cu echipa gazdă! Jucătorul s-a prezentat la IML

Scene de groază la meciul disputat sâmbătă, la Săcueni, între SC Săcueni și CS Oșorhei, în etapa 17, a Ligii 4 Bihor. În centrul scandalului, iscat la acest meci, a fost portarul echipei oaspete, Sergiu Nicoară. Acesta a primit un galben pentru proteste, în prima repriză, pentru ca, în partea secundă să vadă al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu pentru un henț în afara careului, infracțiune semnalizată de arbitrul asistent. Cei de la CS Oșorhei nu au contestat niciunul dintre cartonașele galbene, considerând că eliminarea este corectă.

De aici, sursele noastre susțin că a început scandalul. În drumul spre vestiar a urmat un schimb de replici între Sergiu Nicoară și o parte a suporterilor echipei din Săcueni. De aici până la îmbrânceli nu a fost decât un pas. Câteva împingeri, până când Nicoară a căzut la pământ unde avea să fie lovit chiar de jucătorul gazdelor, Szasz Christopher. Acesta se pare că a părăsit terenul de joc pentru a-i aplica o corecție lui Nicoară. După calmarea spiritelor, arbitrul partidei, unul de primă ligă, Florin Marcu, a reluat jocul cu un cartonaș roșu pentru Szazs, culmea, fost jucător al lui CS Oșorhei, în Liga 3!

Sergiu Nicoară avea să spună după incident că a fost certat, chiar în vestiar de oficiali ai echipei din Săcueni. De partea cealaltă oficialii de la CS Oșorhei susțin că nu a existat la acest meci niciun om de ordine și că regretă cele întâmplate pentru un meci de fotbal fără importanță.

Cert este că, la fața locului, a ajuns un echipaj de poliție care a și început cercetările în această speță.

”Nu m-am apucat de fotbal să fiu bătut. M-a eliminat arbitrul, nu am comentat nimic la adresa nimănui. Ambele cartonașe au fost corecte. În drum spre vestiar am fost înjurat de toate cele. Eu eram cu nervii întinși la maximum și i-am întrebat ce vor, ce le trebuie. Apoi au tăbărât pe mine. Nu știu câți au fost în jurul meu dar cred că cel puțin zece. M-am apărat cum am putut, la pământ fiind. Nu de asta m-am apucat de fotbal să fiu bătut de zece oameni”!, a declarat, în exclusivitate pentru bihorpenet.ro, Sergiu Nicoară care se afla la Institutul de Medicina Legală din Oradea.

Partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea echipei gazdă.

PS Rugămintea lui Sergiu Nicoară: Publicați o poză cu mine de pe facebook, nu una de acum că nu arăt prea bine…”

foto: facebook.com

 

 

Related posts