Săptămâna sportului european. VEZI AICI rezultatele

Ciao restaurant - pizzerie

În perioada 23-30 septembrie 2018, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor, în parteneriat cu Asociația Județeană Sportul pentru toți Bihor, a organizat mai multe acțiuni sportive în cadrul Săptămânii Europene a Sportului.

Astfel, pe parcursul întregii săptămâni sala de fitness Ars Nova a găzduit o serie întreagă de activități și concursuri, specifice unui club de fitness. La împins de la piept bărbați s-au remarcat primii trei clasați Antonio Pop, Raul Zoica și Barabas Vilmos, la proba de izometrie abdomen femei cele mai bune au fost Rodica Chirilă, Alina Gal și Snedovicz Judith, în timp ce la circuitul de viteză la sărit coarda rezervat copiilor au ocupat primele 3 locuri Nagy Alexandra, Alexia Corean și Mara Popa, toți participanții find recompensați cu diplome și medalii de participare. Proba de izometrie piept bărbați a fost dominată de Keresztes Zoltan, Ujlaki Laszlo și Ștefan Dumitru , iar ultimul concurs, cel de fandări rezervat femeilor, a fost câștigat de Mihaela Gal, urmată de Szvedovicz Judith și Alina Gal . Primii trei clasați la cele 5 probe au primit diplome, cupe și medalii, dar cel mai important aspect a fost acela că peste 60 de participanți au făcut exerciții fizice într-un cadru organizat.

Alaturi de Clubul Lions din Oradea, duminica 23 septembrie  a fost organizat crosul “Aleargă pentru inima ta” la startul căruia s-au aliniat aproximativ 180 de participanți, de la preșcolari până la persoane de vârsta a III-a. Toți participanții au primit câte un tricou și câte o medalie de participare iar primii 3 clasați au fost recompensați cu cupe, diplome și premii de la sponsori:

Baza sportiva Tineretului

Categoria pana la 12 ani  fete

1.SZATMARI BOGLARKA –C.N.S.Vulcan Beius

2.UNGUR GIULIA –Sc.Gimn.nr 16 Oradea

3.MEZOSI PERTA-Sc.Gimn.Nr 16 Oradea

Catergoria pana la 12 ani baieti

1.BUGHIU RARES-LPS Bihorul

2.BARUI  VICTOR-C.N.I Vulcan Oradea

3.ROMOCEA DARIUS-C.N.I.Vulcan Oradea

Categoria 13 -17 ani fete

1.ILIE ESTERA-L.T.P.Betel Oradea

2.VARADI PATRICIA-Sc.Gimn.O.Goga Oradea

3.LAJOS BERNADETT-Lic.Ady Endre Oradea

Categoria 13-17 ani baieti

1.FANDLY MARK-C.N.M.Eminescu Oradea

2.HEPES SERGIU-C.T.M.Viteazul Oradea

3.TENTEA DARIUS-C.N.M.Eminescu Oradea

Categoria 18-35 ani fete

1.PADURARU JEANINA-Oradea

2.ILIE DIANA-Oradea

3.BONACI CARMEN-Oradea

Categoria 18-35 ani baieti

1.CORB ALEXANDRU-Oradea

2.LINCAR RAZVAN- C.T.M.Viteazul

3.TIUSDEA GABRIEL-C.T.M.Viteazul

Categoria-peste 35 ani femei

1.JURJIU SIMONA-Oradea

2.SIDEA CAMELIA-Oradea

3.BREAZDAU RAMONA-Oradea

Categoria peste 35 ani barbati

1.MARIAN CRISTIAN-Oradea

2.SOVRE OCTAVIAN-Oradea

3.DANSA LAURENTIU-Oradea

Cu sprijinul Inspectoratului Școlar Bihor, miercuri 25 septembrie, în sala de baschet a CN Mihai Eminescu s-au desfășurat jocurile din cadrul turneului e baschet 3×3 feminin Memorialul “Gabi Leitner” la care s-au aliniat la start 12 echipe. O după amiază plină de baschet în care fetele angrenate si-au demonstrat abilitățile și cunoștințele sportive, din care au ieșit căștigate toate participantele, iar clasamentul final a fost:

Locul I ACS ROOKIES ORADEA

Locul II, CN Emanuil Gojdu Oradea

Locul III, C.S. CN Mihai Eminescu Oradea

Locul IV, C.S. Teodor Nes Salonta.

Tot miercuri 25 septembrie, la Fabrica de confecții Robeltex din Oradea s-a desfasurat acțiunea cu tematica sport la locul de muncă. Sub îndrumarea instructoarei de fitness Diana Iuhas, cele peste 110 de angajate s-au angrenat în mișcări de gimnastică și fitness timp de mai bine de 15 minute. După o zi de stat pe scaun în fața utilajelor și a mașinilor de cusut, mișcarea a fost bine venită dezmorțind mușchii mâinilor și picioarelor, așternând pe fețele tuturor zâmbetul și voia bună. Cele mai bune 10 executante au fost recompensate cu medalii și diplome.

În concluzie, la cele 4 acțiuni tematice(sport la locul de munca, sport in mediul educational, sport in cluburi de fitness, sport in aer liber) au participat aproximativ 400 de persoane, copii, elevi, tineri, muncitori, student, al caror obiectiv comun a fost miscarea. Miscare pentru sanatatea fiecaruia, pentru o stare de spirit mai buna, pentru celebrarea sportului alături de toti cetățenii europeni.

 

 

Din aceeași categorie