Sâmbătă se dispută ”Cupa Porcului” la Beiuș; FCSB Beiuș este cotată cu ultima șansă!

Ciao restaurant - pizzerie

Cocheta Bază Sportivă Beiuș va fi, sâmbătă, de la ora 14:00, gazda tradiționalei competiții Cupa Porcului, la minifotbal. Terenul de joc se prezintă în condiții optime iar sufletul organizării, Adrian Bârz, se arată încrezător în reușita competiției și face ultimele preparative. Opt echipe își vor disputa trofeul de 180 de kilograme: FC Remetea, Cojasca Beiuș, FC Finiș, Babeții, FC Dragănești, FC Vlaicu Beiuş, Tomiță și Prietenii, FCSB Beiuș. 

Conform L Equipe, El Mundo, AS, Marca și bihornet.ro, cele mai mari șanse la câștigarea trofeului le are Babeții, echipă care deține supremația zonală, câștigând ultima competiție din Zona Folclorică.

Remetea, Finiș, Cojasca și Drăgănești se bazează pe omogenitatea de grup și vor încerca să ajungă în finala competiției.

FC Vlaicu se bazează pe tinerețea lotului care va conta mult având în vedere anduranța competiției care va însuma mai multe meciuri.

SC Rozsdas Service SRL

Singurul beiușean din istorie care și-a permis să trădeze Beiușul și ”Țara Bascilor”, golgheterul Ligii 4, Daniel Toma, va etala o echipă formată din jucători unul și unul și are mari șanse la finală, echipa sa având una dintre primele două șanse la trofeu conform CNN.

FCSB Beiuș este creditată cu ultima șansă la trofeu deși ocupă locul 3 în clasamentul Campionatului Județean. Acest lucru se datorează unei grele lovituri de natură psihologică suferite. Adică faptului că patronul, căpitanul, antrenorul și vârful de atac al echipei, Cristi Marcu, s-a dus la vechea dragoste ”Babeții”, părăsindu-și colegii cu care se bate pentru supremația din Bihor. ”Marcu Golgheterul”, cum îi spun copiii, vrea cupa, având în echipă mai mulți jucători care l-ar putea ajuta mai degrabă să mănânce trofeul decât să-l câștige…

PS Acest articol este 50% pamflet și trebuie tratat ca atare.

Din aceeași categorie