Rudy Kovacs a plecat de la Bihorul Beiuș și antrenează la Academia Grosics Gyula

Antrenorul Rudy Kovacs a părăsit echipa orașului natal, Bihorul Beiuș după ce a semnat un contract, pe o perioadă de un an, cu Academia Grosics din Gyula. Fostul fotbalist al lui FC Bihor a încheiat ultima ediție de campionat din Liga 4 pe locul secund cu Bihorul Beiuș disputând și finala Cupei României. În ambele competiții beiușenii au fost depășiți de CS Diosig. În campionat beiușenii au remizat la Diosig și au învins viitoarea campioană, cu 5-2, pe teren propriu pierzând finala Cupei (faza județeană) după ce au condus pe CS Diosig cu 1-0 și 2-1.

”CS Diosig a fost o echipă mai experimentată decât noi care a meritat ambele trofee însă consider că am făcut un sezon bun. Campionatul l-am pierdut acasă, cu trei remize cu echipe mai slab cotate. Am ales varianta de a antrena un sezon la Academia din Gyula și vom vedea după acest timp ce alegere voi face, în vara anului viitor”, a precizat Rudy Kovacs.

La Academia Grosics din Gyula Rudy Kovacs  antrenează grupa de juniori U 16.

De asemenea. la Academia din Gyula antrenează, de mai mulți ani, Paul Popovits jr și Laci Halasz.

Rudy Kovacs are o bogată experiență în domeniul juniorilor, începându-și cariera și lucrând la acest nivel la una dintre cele mai tari academii din România, Academia CF Liberty. În traseul de antrenor Rudy a bifat prezențe pe banca tehnică a echipelor FC Bihor, Unirea Valea lui Mihai, CS Oșorhei (etc).

Pe de altă parte Bihorul Beiuș nu a nominalizat un nou antrenor principal.

Related posts