Prin ”grija” FR Polo, finala Cupa României: Steaua – Oradea, nu se vede nicăieri…

Steaua București și CSM DIGI Oradea vor disputa finala ediției 2018-2019 a Cupei României la polo. Competiția, care se dispută la București, într-un anonimat total, nu este televizată. Finala e programată sâmbătă, de la ora 12:30.

În semifinalele disputate în această seară de vineri, 18 ianuarie, Steaua a dispus de Dinamo cu 14-10 în vreme ce CSM DIGI Oradea a trecut cu 11-7 de Corona Sportul Studențesc.

Vom reveni cu amănunte despre cele petrecute în semifinale.

Joi. S-au disputat partidele din sferturile de finală ale Cupei României la polo. Grație ”managementului” excelent (a se vedea ghilimelele) al FR Polo, competiția nu se vede la niciun post de televiziune.

În sferturile de finală ale competiției de la București, Steaua a trecut de CSM Tg. Mureș cu 14-2. Interesant de precizat că niciun jucător stelist nu a marcat mai mult de două goluri! E adevărat că au marcat cam toți cei trecuți pe foaia de joc.

CSM DIGI Oradea a zdrobit cu 23-1 pe CSM Poli Cluj. Seyia Adachi a marcat de șase ori Czenk Ferenc și Gustavo Guimaraes au înscris de câte patru ori.

Scor fluviu a reușit și Corona Sportul Studențesc cu AMEFA Arad, 18-2, cu un singur MVP, Andrei Balakirev, autor a șase goluri pentru echipa învingătoare.

A patra semifinalistă este Dinamo învingătoare în fața Rapidului cu 13-3, joc în care Vlad Dragomierscu de la dinamoviști, a reușit o triplă.

E

Din aceeași categorie