Optimism în tabăra campioanei CSC Sânmartin înaintea returului cu Baia Mare!

CSC Sânmartin se pregătește de jocu retur de baraj pentru promovarea în Liga III, după 0-0 în tur, la Baia Mare, cu Minaur. Partida se va disputa sâmbătă, 30 iunie, pe cochetul stadion din Sânmartin, cu începere de la orele 17:30.  Primarul Cristian Laza, mare iubitor al fenomenului sportiv, alături de directorul tehnic Cosmin Bodea, își pun mari speranțe în jocul care închide practic sezonul 2017-2018.

”Sper ca băieții să ne facă o bucurie și să putem sărbători performanța în cadrul Zilelor Comunei Sânmartin, care vor avea loc la finele acestei săptămâni. Am convingerea că vor da totul pe teren pentru o victorie care să ne propulseze în Liga 3”, a spus Cristian Laza( foto: stânga, alături de Cosmin Bodea).

Fost atacant al echipei locale dar și al lui FC Bihor, antrenorul secund, Doru Lazăr (foto) este încrezător în jucătorii bihoreni. ”Sper ca echipa să facă un joc bun. Știm cu cine jucăm. Noi suntem o comună care întâlnește echipa unui municipiu cu istorie în fotbal, nu mai departe de celebrul 0-0 cu Real Madrid. Cu toate acestea nu ne temem. Din contră. Avem mulți jucători tineri care trebuie să facă sâmbătă meciul vieții. Sunt partidele carde îi transformă pe băieți în bărbați”, a precizat fostul atacant.

Cosmin Bodea, fostul fundaș al lui FC Bihor, Dinamo și FCM Brașov crede că ”Este un meci care se joacă în primul rând cu inima dar nu guvernați de emoție ci de rațiune”.

 

Related posts