MINIFOTBAL. Șumălan (cu o dublă), eroul lui AEK în derby-ul cu FCSB

Derbyul Campionatului Județean de minifotbal dintre AEK Oradea și FCSB Beiuș a fost câștigat de campioana en titre, AEK Oradea, cu 3-1 după un meci plin de suspans. AEK și-a luat revanșa pentru singura înfrângere suferită în actuala stagiune (2-6 la Beiuș) iar Șumălan a fost eroul partidei, marcând de două ori, la două minute după stratul jocului și cu două minute înainte de finalul partidei.

Primul gol al meciului, opera lui Andrei Șumălan, la mai puțin de 100 de secunde de la start (1-0). Beiușenii, fără piesele de rezistență Mădălin Trip și Daniel Toma, creatorul respectiv golgheterul echipei  au avut o prestație solidă, și au reușit să egaleze la două minute de la reluare după o execuție în forță a lui Paul Mihuța (1-1). Experimentatul Zeno Bundea a reușit un gol splendid în urma unui vole cu pământul (2-1) astfel că finalul a fost aprins. AEK nu a putut conta pe Cristi Teșan, cel mai vechi component al echipei (accidentat) și nici pe renumiții Florin Lazăr și Sebi Sfârlea. După o serie de ratări la ambele porți ecuația victorioasă a fost rezolvată tot de Andrei Șumălan care a stabilit scorul final: 3-1.

AEK o egalează pe FCSB Beiuș în fruntea ierahiei și are două jocuri mai puțin disputate decât beiușenii.  A fost partida care a relansat sezonul în Liga I de minifotbal. După acest joc s-a disputat și partida dintre Pokemon și Clima Art, scor 5-4 după ce Clima Art a avut 4-2.

CASETA TEHNICĂ

AEK Oradea – FCSB Beiuș 3-1 (1-0)

Au marcat: Șumălan 2, 49, Bundea 31/Mihuța 27

AEK Oradea: Vlad Ghețe – Răzvan Pocian, Cosmin Letan, Răzvan Fărcuța, Sami Grozav, Andrei Ferik, Andrei Șumălan, Zeno Bundea. Antrenor: Spiros Baltasavias

FCSB Beiuș: Silviu Odobasianu – Cristian Marcu (cpt), Vlad Silaghi, Adrian Ban, Sorin Olteanu, George Ciobriș, Călin Rusu, Paul Mihuța, Daniel Gavriș. Antrenor: Cristian Marcu

Related posts