MINIFOTBAL: Miercuri, ora 20:00, mare derby la Beiuș: FCSB – AEK!

AEK Oradea, cvadrupla campioană a județului la minifotbal, se va deplasa miercuri, la Beiuș, pentru partida cu FCSB Beiuș, liderul campionatului după trei etape, în care a acumulat maximum de puncte. AEK joacă la Beiuș după ce a suferit două eșecuri în fața bineșnilor, în ultimele două meciuri disputate în deplasare. Spiros Baltasvias, antrenorul lui AEK, a anunțat că se va prezenta la acest meci cu tot ce poate etala mai bun echipa sa, afirmând că: ”Va fi o excelentă pledoarie pentru minifotbal”.

Cristi Marcu (foto sus, la minge) este conștient de valoarea adversarilor însă crede că, pe teren lucrurile vor sta bine pentru echipa sa: ”Le-am spus colegilor că e un proverb italian care spună că nu e doi fără trei. Dacă i-am bătut de două ori îi batem și a treia oară. Oricum, va fi un meci tare”, a spus patronul, antrenorul, căpitanul și totodată vârful de atac al beiușenilor.

Meciul FCSB Beiuș – AEK Oradea se va disputa pe cocheta Baza Sportivă Beiuș, cu începere da la ora 20:00.

Echipele:

FCSB Beiuș: Silviu Odobasianu – Raul Ganea, Cristi Marcu, Ciprian Carțiș, George Ciobriș, Vlad Silaghi, Daniel Gavriș, Marinel Rusu, Mark Micle, V. Mihalcea.

AEK: Florin Lazăr, Răzvan Pocian, Cosmin Letan, Nino Ban, Gigi Ember, Andrei Ferik, Samy Gorzav, Adi Iova.

 

Related posts