MINIFOTBAL: FCSB Beiuș câștigă iarăși cu AEK! Au fost meciuri extrem de tari în etapa 4

Etapa 4 a Campionatului Județean de minifotbal a programat miercuri, partidele etapei a 4-a. Au fost meciuri extrem de tari între primele patru clasate în ediția precedentă dar și între echipele care aspiră la un loc în play off. Etapa 4 a consemnat patru jocuri pe muchie de cuțit, trei dintre ele încheiate la egalitate și lovituri de departajare.

Pentru a treia oară consecutiv AEK pierde pe terenul lui FCSB Beiuș! Cristian Marcu a avut dreptate când spunea, înainte de meci: ”I-am bătut de două ori, o să-i batem și a treia oară”. Pe terenul de la Baza Sportivă Beiuș, s-a jucat însă un meci dus la intensitate maximă din prima până în ultima secundă. Toate au fost însă de partea beiușenilor: râul, ramul, barele, inspirația… FCSB Beiuș a jucat exact, inteligent pe faza defensivă. Paul Mihuța a deschis scorul cu un vole din întoarcere, în colțul lung, după 11 minute de joc. Șase minute mai târziu, la o lovitură liberă, Mihuța a mișcat ușor mingea pentru Stan al cărui șut s-a dovedit imparabil. AEK a dominat teritorial, a ratat extrem de multe ocazii însă a dat peste eroul meciului, indiscutabil portarul beiușenilor, Silviu Odobasianu, care a apărat magistral. Când nu a făcut-o el au fost la loc potrivit barele porții sale, dar acestea nu sunt decât extensia brațelor portarului…

FCSB Beiuș – AEK Oradea 2-0 (2-0)

Au marcat: Mihuța 11, Stan 17

FCSB Beiuș: Silviu Odobasianu – Paul Mihuța, Raul Ganea, Cristi Marcu, George Ciobriș, Vlad Silaghi, Daniel Gavriș, Marinel Rusu, Stan, V. Mihalcea.

AEK: Adrian Sava – Răzvan Pocian, Florin Lazăr, Ungur, Andrei Ferik, Cosmin Letan.

*Bad Boys – Inter 0-0 (2-0 la lovituri de departajare)

Un alt derby s-a jucat la Baza Tineretului din Oradea între Bad Boys și Inter, două echipe extrem de puternice, mari favorite la titlu în acest an. Partida s-a încheiat cu un scor alb astfel că învingătoarea s-a decis la lovituri de departajare, unde Bad Boys a învins cu 2-0. Astfel, Bad Boys a acumulat două puncte iar Inter un punct.

*Real Sublimo – Liberty 2-2 (4-3 la lovituri de departajare)

La fel au stat lucrurile și în meciul dintre Real Sublimo și Liberty. Alt meci tare al serii, joc încheiat de asemenea la egalitate: 2-2 iar la penaltyuri victoria a revenit celor de la Real.

*PAOK – Tiki Taka 3-3 (4-5 la lovituri de departajare)

Dacă a pierdut AEK, a cedat, dar doar la penaltyuri și PAOK în meciul cu Tiki Taka.

*În campionatul de minifotbal, dacă scorul este egal, echipele iau câte un punct însă se execută lovituri de departajare unde se acordă punctul bonus pentru învingătoare.

Învinsă etapa precedentă cu 13-1 de FCSB Beiuș FC Cordău nu s-a prezentat la partida cu Pokemon.

Related posts