MINIFOTBAL: Au fost stabilite câștigătoarele Supercupelor; Luni începe noua ediție de campionat

”Supercupele” minifotbalului bihorean au deschis practic sezonul 2019-2019. La Baza Tineretului s-au disputat Supercupele Bihorului și a Campionatului rezervat Firmelor și Instituțiilor publice, competiții supervizate de  Ioan Onicaş – preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România.

SEMIFINALE

Firme – Celectica și-a adjudecat prezența în finală după un meci pe muchie de cuțit în compania celor de la Temad în vreme ce dubla campioană, Termoficare, a trecut, lejer de Sport Pen.

Temad – Celestica 2-3

Sport Pen – Termoficare 2-7

Campionatul Județean – FCSB Beiuş a trecut, în prima semifinală, de Academia Ciumeghiu în timp ce derbyul dintreBad Boys și Inter a fost decis de un gol marcat din lovitură depenalitate de la 9 metri de Tibi Szeles.

FCSB Beiuș – Academia Ciumeghiu 6-0

Bad Boys – Inter Oradea 3-2

FINALE

În finala Supercupei Firmelor, Termoficare şi-a adjudecat trofeul după ce a trecut cu 4-3 de Celestica. Termoficare a condus cu 3-1, 4-2 iar finalul s-a încins însă fără a modifica echipa care a condus tot meciul.

Supercupa Bihorului a fost câştigată de Bad Boys cu 3-2 (2-0) în faţa FCSB Beiuş. Un meci în care „băieţii răi” au condus cu 3-0, prin golurile marcate de Florin Neaga (2) şi Andrei Magda, dar beiuşenii au revenit spectaculos pe final prin „dubla” lui Vlad Silaghi. Pentru Bad Boys au evoluat: C. Verdeş – Fl. Neaga, A. Magda, Sg. Ungur, L. Todea, T. Szeles, R. Fărcuţa, B. Ferariu, R. Novak, Al. Gego şi A. Waritz.

FCSB a răspuns cu: Odobasianu – Raul Ganea, Cristi Marcu, Carțiș, George Ciobriș, Vlad Silaghi, Daniel Gavriș, Marinel Rusu, Mark Micle, V. Mihalcea.

FESTIVITATEA DE PREMIERE

După cele două finale de supercupă au fost acordate peste 100 de trofee şi medalii, festivitatea  fiind oficiată de Ioan Onicaş, Spiridon Baltsavias, Adrian Merka şi Liviu Ianţa.

Au fost premiate toate echipele participante în ediţia trecută, dar şi cei mai buni jucători, pe posturi, din fiecare campionat.

Divizia A au primit premii individuale: Silviu Odobasianu – cel mai bun portar; Andrei Magda – cel mai bun fundaș, Lucian Todea – cel mai bun mijlocaş; Mădălin Trip – cel mai bun atacant.

Meciurile au fost arbitrate de Ciprian Danșa, Marius Omuț, Răzvan Lădar și Laurențiu Danșa.

Duminică, 16 septembrie, este data-limită până la care echipele se mai pot înscrie pentru Campionatul Judeţean de Amatori (Diviziile A și B), Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice şi Campionatul de Old-Boys +35 de ani, ediţia 2018/2019. Înscrierile se fac la Baza Tineretului sau la tel. 0729/351.276. Campionatele vor debuta de luni, 17 septembrie.

Din aceeași categorie