MINIFOTBAL: AEK câștigă derbyul cu Bad Boys, iar FCSB Beiuș revine cu victorie

Ciao restaurant - pizzerie

AEK Oradea a tranșat, în favoarea sa, partida derby cu Bad Boys, din etapa a 13-a a Ligii I a Campionatului Județean de Minifotbal. AEK a învins cu scorul de 5-2 (3-1).

Din punct de vedere al jocului, în ansamblul său, AEK a fost, de această dată, superioară, la toate capitolele. Primul gol a fost opera lui Letan, care a marcat, cu latul, după o pasă perfectă a lui Burciu. Băieții răi au revenit după un penalty acordat în urma unui henț, transformat de Szeleș. Florin Lazăr a marcat cu un șut din unghi însă faza primei reprize a făcut-o internaționalul Paul Isac, care a driblat totul în doi metri pătrați, pentru 3-1 la pauză. În partea secundă o fază executată rapid de AEK și un triunghi de pase în șase metri pe traseul Burciu – Isac – Șumălan, ultimul înscriind din doi metri. Bad Boys a găsit puterea de a reveni după un nou penalty, transforma, de această dată de Luci Todea. Mai mult, liderul, Bad Boys, putea relansa partida dpă ce AEK a comis a șasea abatere de echipă, însă lovitura de la 9 metri a fost executată peste poartă pentru ca, la faza imediat următoare, AEK să beneficieze de același gen de lovitură după al șaselea fault al lui Bad Boys. Portarul Vlad Ghețe a transformat impecabil stabilind scorul final: 5-2. AEK a jucat mult mai bine, având un singur absent din lot, pe Andrei Călugăreanu. În schimb la Bad Boys, s-a văzut absența lui Cristi Oros, prezent doar ca spectator dar și cea a lui Neluțu Hora, ajuns la FCSB București (a nu se confunda cu FCSB Beiuș).

Apropo de FCSB Beiuș echipa ”bascilor” a revenit la sentimente mai bune față de rezultate și a obținut prima victorie în acest an: 4-1 cu Madrugada. Cristi Marcu a deschis scorul pentru ca Paul Mihuța să facă 2-0 până la pauză. În repriza secundă Madrugada a revenit printr-o execuție de senzație a lui Cioloș, din lovitură liberă însă Marcu a reușit dubla tot după ce a marcat din lovitură liberă. Pe final de joc Paul Mihuța a marcat al doilea gol, personal și a închis tabela la 4-1.

În ultimul meci al serii, CF Liberty a trecut de Tiki Taka, Neluțu Maticaț reușind să înscrie primul gol al echipei sale.

SC Rozsdas Service SRL

CASETA TEHNICĂ

AEK Oradea – Bad Boys 5-2 (3-1)

Au marcat: Letan 5, Fl. Lazăr 19, Isac 25, Șumălan 33, Ghețe 50/Szeles 14p, Todea 40p

AEK Oradea: Vlad Ghețe – Cosmin Letan, Florin Lazăr, Radu Burciu, Paul Isac, Andrei Șumălan, Răzvan Birta, Andrei Ferik. Antrenor: Spiros Baltsavias.

Bad Boys: Cosmin Verdeș – Sorin Ungur, Roli Novak, Andrei Magda, Răzvan Fărcuța, Bogdan Ferariu, Florin Neaga, Luci Todea, Swan Emad, Tibi Szeles. Antrenor: Flavius Oltean.

CASETA TEHNICĂ

FCSB Beiuș – Madrugada 4-1 (2-0)

Au macat: Cristi Marcu 7, 32, Paul Mihuța 21, 49/Cioloș 29

FCSB Beiuș: Silviu Odobasianu – Cristian Marcu, Adi Ban, Raul Ganea, Marinel Rusu, Vlad Silaghi, Paul Mihuța, Daniel Stan.

Madrugada: Ionel Chișe – Cristian Cioloș, Sebastian Cioloș, Adrian Hava, Florin Lazăr, Adrian Măgui, Sebastian Rus.

CLASAMENT

1 Bad Boys 30 pct/ 2 Inter 30 pct/ 3 AEK Oradea 26 pct/ 4 FCSB Beiuș 26 pct/ 5 CF Liberty 18 pct, 6 Pokemon 17 pct/ 7 Tiki Taka 15pct/ 8 Real Sublimo 6 pct / 9 Clima Art 6pct, 10 Madrugada 2 pct/

Din aceeași categorie