Liga 2. Șepcile roșii, în drum spre prima ligă; Luceafărul e pe loc retrogradabil

Ciao restaurant - pizzerie

U Cluj și-a făcut bine temele și a învins la Sânmartin continuându-și drumul spre primul eșalon. Cu o singură ”stea” Vasile Pop, care a și deschis scorul după 10 minute, Luceafărul a fost victimă în meciul cu studenții clujeni. Dubla lui Pîrvulescu și golul din final marcat de Gavra au asigurat cele trei puncte.

Șutul lui Vasile Pop, deviat de Cordoș a anunțat golul din minutul 10 când același Vasile Pop a venit din stânga și a pus mingea lângă rădăcina barei (1-0). A urmat încă o ocazie a lui Pop după care, în minutul 15, Pîrvulescu s-a distrat cu Wanya și a trimis plasat peste Moga (1-1). Luceafărul a replicat prin Paraschiv și Pop, acesta acroșat de Sepsi (fază susceptibilă de penalti) Repriza s-a încheiat cu Pop hărțuind defensiva clujeană. Debut de parte secundă cu ocazii pentru Pop dar și pentru Pîrvulescu, cei mai activi jucători de pe teren. Duelul a fost câștigat de Pîrvulescu, cel care bine servit de Goga, a pătruns nestingherit și a marcat în stil de mare atacant (1-2). Goga a intrat perfect în meci. Cu șase minute înainte de final a creionat o pasă pentru Taub care l-a servit pe Gavra iar acesta a reluat cu sete în poarta Luceafărului (3-1).

U Cluj își continuă parcursul de metronom spre Liga 1. Luceafărul în schimb are mari dificultăți în acest an. Cel puțin pentru suporterii minunați pe care-i are U Merită să fie acolo, în Liga 1.

CASETA TEHNICĂ

Baza sportiva Tineretului

FC Luceafărul – U Cluj 1-3 (1-1)

Au marcat: Vasile Pop 10/Pîrvulescu 15, 68 Gavra 84

Luceafărul: Moga – Wanya (73 Fl. Drăgan’), Oros, Al. Băican, Ciul – Mitrică (74 Bebey), Prejmerean, Lu Yuefeng, Al. Dulca (81 Nemeş’) – Vasile Pop, G. Paraschiv. Antrenor: Cristian Lupuţ

”U” Cluj: Dur Bozoancă – Al. Coman, Cordoş, I. Ursu, Berci – Sepsi, Giurgiu (67 Goga), Taub – Haţiegan (46 N. Janos), Axente (62 Gavra), Pîrvulescu. Antrenor: Bogdan Lobonţ

Din aceeași categorie