Jucătorii liderului din Liga 4, Crișul Sântandrei, au donat sânge pentru Miruna, în această dimineață. Recent au donat și sportivi de la Centrul de MMA, Sandu Lungu

Crișul Sântandrei dovedește că nu este lider doar în Liga 4 ci și o echipă cu mult suflet. Jucătorii echipei din Sântandrei s-au prezentat în această dimineață (marți, 28 martie), la prima oră, la Centrul de Transfuzii sanguine din Oradea și au donat sânge pentru micuța Miruna (un an și 10 luni), bolnavă de leucemie limfoblastică de Tip B.  Încă un gest de valoare umană incomensurabilă, făcut de sportivii din Bihor, după ce, în urmă cu câteva zile au fost prezenți și sportivii de la Centrul de MMA, Sandu Lungu.

Inițiativa i-a aparținut lui Răzvan Giura iar colegii au fost solidari cu el. Răzvan a fost însoțit de Ungur, Claudiu Copil, Roli Novak, Cristi Fitero, ”căpitanul”Marcel Hering, Sorin Ban și Cristian Dărăban.

Până acum, mai mulți sportivi: atleți, echipele de fotbal CS Oșorhei și Unirea Oșorhei, luptătorii de MMA (Centrul de MMA Sandu Lungu), au donat sânge pentru Miruna, în campania SUFLET DE SPORTIV. Sergiu Breb, campion și deținător al centurii la luptă în cușcă la categoria 84 kg, (FOTO SUS), Ioana Drimba, atletă, sportivă și instructoare la Atletic Gym, şi Diana Belbiţ, campioana României în cușcă și luptă la cea mai bună promoție de MMA din Europa.

Related posts