HANDBAL: Încă un succes pentru CSU Oradea

În Divizia A de handbal feminin CSU Oradea a obținut un nou succes, destul de facil de această dată, în fața ultimei clasate din liga secundă, ASCS Odorheiu Secuiesc. Elevele Doinei Ardelean s-au impus cu 35-25 (15-11) consolidându-și astfel poziția a patra în ierarhie.

Oaspetele, care au aliniat o echipă exclusiv din junioare, au stat în joc circa 20 de minute (8-6) după care orădencele s-au distanțat la 12-7 și au intrat la cabine cu un avantaj de patru goluri: 15-11. Diferența a cerscut pe tabelă deși la un moment dat și Oradea a trimis în teren cinci junioare. În cele din urmă diferența finală a fost de zece goluri: 35-25 cu o notă aparte pentru apetitul ofensiv al Ciprianei Petric și al Corneliei Vrabie dar și pentru evoluția ”puștimii”: Anamaria Hercuț (4 goluri) Raluca Bâscă (3 goluri), Denisa Tudose (1 gol) Ștefania Roatiș (fără gol dar energică în apărare, chiar de ziua ei).

Meci fără istoric dar cu mențiunea că am văzut și la echipa adversă un portar bun spre foarte bun, Anna Balint, care a și marcat un gol din poartă în poartă și un vârf de contraatac tenace în persoana Evei Kerekes.

CASETA TEHNICĂ

CSU Oradea – ACS Odorheiu Secuiesc 35-25 (15-11)

CSU Oradea: Claudia Cetățeanu, Crina Pintea, Anca Nistor – Ștefania Roatiș, Denisa Tudose 1, Irina Munteanu , Alina Tovt, Cipriana Petric 9, Cristina Abodi 2, Jenica Rudics 5, Cornelia Vrabie 7, Gulnara Bițiș 2, Raluca Bîscă 4, Vali Motogna 1, Anamaria Hercuț 4, Georgeta Diniș Vârtic. Antrenori: Doina Ardelean și Cristian Ardelean.

Odorheiu Secuiesc: Anna Balint 1 – Beata Gerber, Helen Mikolos, Krisztina Munteanu 3, Andreea Ordog 1, Noemi Balint 5, Bolgarka Balint, Alexandra Bodo, Anett Andras 3, Eva Kerekes 5, Nora Major 7. Antrenor: Zsolt Mester

Eliminări de două minute : 2-1

Aruncări de la 7 metri: 2-4 (toate transformate)

Arbitri: Ovidu Durnea – Florin Toacă

 

Din aceeași categorie