Fuseră bătute, frate… Cică arbitrii mai au de învățat

Greu pentru deținătoarea Cuepi EHF să țină pasul, fie și în faza grupelor, competiției, cu adversarele. Eșecul cu Bera Bera, unul la scor, trebuia să fie un semnal de alarmă pentru echipa din Bănie. Nu a fost. Craiova a cedat mai clar decât o arată scorul: 23-26, cu Podravka Koprivnica.

Craiova a arătat a echipă până prin minutul 20, când conducea cu 8-5. Apoi croatele au pus stăpânire pe joc au egalat la 10 și au făcut exact ceea ce a trebuit profitând de jocul slab al echipei lui Burcea. S-au distanțat la patru goluri pentru a câștiga, în final, la trei goluri.

Din acest moment șansele echipei oltene sunt minime pentru a se califica. SCM Craiova mai are șanse la locul secund dar trebuie să câștige toate jocurile rămase iar primul este la Koprivnica.

”O echipă care a muncit dar din păcate Trifunovici și Georgievska, pe atac ne-au adus acest insucces. Echipa mea ne-a făcut mândrii pe toți. Accidentările ne-au adus aici. Nu uitați să fiți obiectivi cu această echipă. Iar cei doi arbitri suedezi mai au de învățat”. – a spus Bogdan Burcea după joc.

Burcea a văzut bine. cele două Trifunovici și Georgievska au avut un randament slab pe atac dar și pe vreo două faze a doua. Absența unei bănci lungi a costat Craiova și mai mult. Însă suedezii nu mai au nimic de învățat. Au predat o lecție de arbitraj.

CLASAMENT

1.HC Podravka Vegeta  3 3 0 0 86-76 6

2.Super Amara Bera Bera 2 2 0 0 61-53 4

3.SCM Craiova 3 1 0 2 62-70 2

4.Nykøbing Falster Håndbold 36-46 0

Din aceeași categorie