FOTO: Unirea Oșorhei premia(n)ta din Seria II! Băieții de la ”U” au primit azi cupa, medaliile și tricourile de campioni

Unirea Oșorhei și-a respectat blazonul și a încheiat en-fanfare campionatul care i-a adus și promovarea. Grupa rea din Oșorhei a dispus azi, cu 5-1 (1-1) de Vulturul Dobrești, în ultima etapă din seria secundă a Ligii 5.

Nu a fost chiar ușor pentru că, deși au deschis scorul prin Spătar, Unirea Oșorhei s-a văzut egalată chiar în ultima secundă a primei reprize. După pauză, la scorul de 1-1, echipa din Dobrești a beneficiat de un penalty pe care Onița l-a ratat iar la un minut distanță Marius Cora a adus Unirea în avantaj.

Cu Dianu și Sfârlea intrați abia pe parcursul părții secunde și cu doi dintre golgheteri în tribună (Lupașcu și Lascu) Unirea și-a găsit în final cadența iar golurile au început să curgă. Dianu a făcut 3-1 după un șut a lui Sfârlea de la 35 de metri respins în față de portar. Spătar a marcat pentru 4-1 după un corner a lui Dianu

iar Cora a marcat pentru 5-1 la finele unui contraatac declanșat tot de Ciprian Dianu. Pe final Marius Cora și VM au mai ratat două ocazii monumentale după pasele lui Sebi Sfârlea.

Unirea Oșorhei a încheiat campionatul pe primul loc, cu 58 de puncte, cu un avantaj de 9 puncte față de ocupanta locului secund Gloria Căbești.

La final, pe scena instalată pe terenul din Oșorhei  a avut loc festivitatea de premiere oficiată de președintele AJF Bihor și responsabilul cu Liga 5, Gheorghe Rusu pentru ca, în final primarul comunei Oșorhei, Ioan Pop să fie cel care a înmânat Cupa căpitanului echipei Unirea Oșorhei, portarul Ciprian Negruț. Apoi a început fiesta, la propriu pentru că echipa din Oșorhei era virtual campioană după remiza de la Căbești din etapa precedentă.

Au fost premiați jucătorii: Ciprian Negruț, Gheorghe Ivan, Andrei Birta – Claudiu Dumea, Flaviu Filimon, Alin Pușa, Dani Spătar, Raul Lerințiu, Nicu Pușcaș, Răzvan Matei, Sebi Sfârlea, Gyussi Kun, Ciprian Cornea, Marius Cora, Daniel Lupașcu, Cosmin Lascu, Polat, Victor Mihalcea dar și cei care au jucat în acest sezon pentru pentru alb-negrii: Andrei Tripon, Mihai Bojani, Cristi Bot, Vlad Sânmărgitan, Claudiu Popa, Andrei Căvășdan, Gabriel Trofin.  Au fost premiați, de asemenea Nelu Panea, organizator de competiții, patronii echipei Răzvan și Adriana Oneț și, desigur antrenorul Ciprian Dianu.

O parte a emisiunii Realitatea Sportivă de pe TTV (20.45) va fi dedicată Unirii Oșorhei.

 

Din aceeași categorie