FOTBAL: Amicale pentru echipele din Bihor înainte de debutul returului

CSC Sânmartin a învins cu 3-0 pe CS Oșorhei într-un meci disputat pe ternul Școlii Gimnaziale din Oșorhei. Primele două goluri ale liderului din L4 au venit din lovituri de la 11 metri, transformate de Nino Ban și Mădălin Trip. Andrei Șumălan a marcat golul care a stabilit scorul final: 3-0. Ovidiu Morna a încercat să întărească lotul pentru retur și cu bătaie mai largă pentru o eventuală reprezentare a Bihorului la barajul de promovare în Liga 3 însă s-a lovit de refuzul conducătorilor la care a apelat. ”Am sunat la mai multe echipe să mă ajute până în vară. Poate câștigăm campionatul și mergem la baraj. Oricum, campionatul e departe de a fi jucat. Dar m-am lovit de refuzuri. Asta este. Încercăm să ne descurcăm cu ce avem”, a spus antrenorul liderului.

Dacia Gepiu a învins Unirea Oșorhei cu 5-1 însă trebuie specificat că până spre minutul 60 scorul a fost 1-1 după reușitele lui Buștea (care avea să-și treacă în cont o dublă), respectiv Daniel Lupașcu. Ultimele două goluri ale Daciei, venite, în ultimele 5 minute au fost rodul unor execuții de senzație ale lui Victoraș Dobrescu și Delian Cuc. De partea cealaltă, văduvită din motive obiective de prezența pe teren a lui Sebi Sfârlea, Unirea Oșorhei, cu Ciprian Dianu pe banca tehnică, a practicat, timp de o oră un joc extrem de consistent în fața celei mai experimentate echipe din fotbalul bihorean.

Viitorul Borș a cedat cu 0-2 în fața lui CAO. Nouă jucători a pierdut Borșul în această pauză competițională dintre care patru titulari. ”Azi am avut o rezervă. Scorul putea fi mult mai mare în favoarea lui CAO”, a spus, după joc, Ovi Lazăr. Pentru liderul Seriei I din L5 au marcat Leo Jurca și Torok.

Cetatea Biharea a remizat cu CS Diosig. Gazdele au deschis scorul din penalti după care Diosigul a egalat prin noul venit (de la Avram Iancu) Cristi Țârlea. Au mai evoluat la echipa lui Zoli Vig nou veniții: Cervinschi, George Ghilea, Ciuclea (Avram Iancu), Turbuț (Satu Mare), Malitănescu (Carei), Cristi Mihălesc (portar de fustal la Dinamo Oradea) și Fazekas.

 

foto:facebook/ca oradea

 

Related posts