Eșec pentru handbaliste în colocviul de azi: CSU Oradea – UV Timișoara 19-21

Giorgio Mare Oradea

Un început de joc bun pentru CSU Oradea și un prim sfert dătător de speranțe 7-3 după 15 minute cu o Jenica Rudics de neoprit. N-a fost îndeajuns pentru ca Oradea (care nu a arătat rău atâta timp cât bateriile au ținut) să obțină și victoria. Cinci contra-atacuri clasice ratate, șase situații,pe pozițional, în varianta unu la unu cu portarul și două aruncări de la 7 metri irosite, au dus CSU în situația de a se vedea condusă pe tabelă: 8-10 la pauză. Și mai rău, Oradea a avut doar două goluri marcate într-o perioadă de mai bine de 20 de minute de joc 7-3 min. 14///9-14 min. 35. Cu toate acestea orădencele au reușit să revină încet dar sigur pe tabelă. Au egalat la 16 iar apoi s-a ajuns la 18-18. Din păcate pentru CSU finalul a aparținut echipei mai proaspete, și aceasta a fost Universitatea de Vest Timișoara. În ultimele patru minute gazdele au primit trei goluri: 18-21 iar reușita Danei Verzei, din ultima secundă nu a mai contat decât la statistică. Scor final: 19-21.

CASETA TEHNICĂ

CSU Oradea – Universitatea de Vest Timișoara 19-21 (8-10)

CSU Oradea: Claudia Cetățeanu, Crina Pintea – Cristina Mataiș, Irina Munteanu 1, Dana Vrezea 2, Cipriana Petric 4, Cecilia Gal, Elisabeta Hlincă, Jenica Rudics 5, Bițiș-Garipova, Ileana Pop, Camelia Bortoș, Ana Maria Hercuț 1, Georgiana Țîrțiu, Geta Diniș-Vârtic. Antrenor: Doina Ardelean

SC Rozsdas Service SRL

UV Timișoara: Dana Brânzan, Slavica Răcar – Carla Puta 5, Ioana Prundaru 2, Cristina Șunei 1, Carla Senciuc 1 Alina Ciorciu 4, Sandra Țepuică, Mădălina Istrate 2, Alexandra Juravle, Loredana Sîrbu, Ana Maria Ciobotariu 2, Alna Marin, Daiana Popan, Iulia Apostolescu, Florina Biro. Antrenori: Sorinel Voicu și Emil Constantinescu.

Arbitri: Dorinel Gurbină –  Emilian Stanciu (Reșița).

Aruncări de la 7 metri 4 (2 ratate) – 5 (2 ratate)

Eliminări de 2 minute: 3 – 2

 

Din aceeași categorie