Cuplaj pe ”Baza Tineretului”: LPS Bihorul pierde cu Academia Grosics iar Slovan Valea Cerului trece de Crișul Sântandrei

Ciao restaurant - pizzerie

Terenul Sintetic de la Baza Tineretului a fost, sâmbătă, gazda unui cuplaj. În primul joc echipa de juniori a LPS Bihorul a fost învinsă de echipa similară a Academiei Grosics, cu 1-0. Oaspeții au marcat unicul gol, în prima repriză. În ultimele 20 de minute ambele echipe au avut șanse uriașe de a marca fără niciun rezultat pe tabelă. LPS Bihorul, cu Ciprian Dianu pe banca tehnică, a mizat pe jucătorii: Bițiș – Pascu, Moza, Ispas, Vancea – Onaca, Tămaș, Ahmed, Czokos – Toma, Antoniu. Au mai jucat: Vutan, Suciu, Tiponuț, Mahmoud.

În cel de-al doilea meci al zilei, Crișul Sântandrei a fost învinsă de echipa din Liga 5, Slovan Valea Cerului, pregătită de Zeno Bundea. Absent motivat la acest meci, Zeno a fost înlocuit, cu mult succes, de deputatul Adrian Merca, altfel profesor de educație fizică, specializarea fotbal. Slovan, din rândurile căreia au făcut parte jucători cu vechi stagii precum Avram (portar) Bodan Iambor, Titi Oprea, Sammy Grozav sau Olariu, a deschis scorul la primul corner. În minutul 2 Olariu, cu un fizic impresionant, a reluat din apropiere, nestingherit, profitând de lipsa de marcaj. Până la pauză a fost 2-0 după ce Bogdan Iambor a transformat, ca pe vremuri la CF Liberty, o lovitură liberă de la 20 de metri trimițând mingea în vinclu. La Crișul Sântandrei au absentat portarul Negruț, fundașul dreapta Răzvan Pop, creierul de la mijloc, Sebi Sfârlea (cu toții accidentați) dar și cei doi juniori din primul 11, Marius Balogh și Alin Bucșa. Crișul a avut însă o linie de fund formată din Pușcaș, Matei, Filimon, Sorin Ungur, o linie de mijloc; Kun, Novak, Turle, Dobrescu iar în atac. Lascu și Cora. Au mai jucat: Ivan – Silaghi, Cipri Cornea, Popa Ramon.

Din aceeași categorie