CUPA ROMÂNIEI. Vezi aici rezultatele din primul tur al fazei județene; Două jocuri au fost amânate

Duminică, 18 martie, s-au disputat partidele din primul tur al Cupei României, faza județeană, la fotbal. La Ciumeghiu jocul a avut nevoie de prelungiri și lovituri de departajare pentru a desemna echipa calificată. În cele din urmă gazdele au trecut de Cociuba Mare la lovituri de departajare, după 120 de minute scorul fiind egal: 0-0.

Slovan s-a impus în deplasarea de la Bratca, după un meci cu opt goluri. Meciuri pe muchie de cuțit s-au disputat la Sâniob, unde gazdele au trecut de Toldy cu 3-2 după un meci încrâncenat și la Avram Iancu unde Tulca a trimis o echipă de tineri care au rezistat până în minutul 83, când scorul era egal: 2-2. Gazdele au reușit însă două goluri în ultimele secvențe ale jocului și au obținut calificarea în turul următor.

Liderii din cele două serii s-au impus la scor. CAO a trecut de LPS Bihorul cu 4-0, goluri marcate de Leo Jurca, Alin Panti, Beni Boka, Remus Varodi. Unirea Oșorhei a dispus de Voința Cheresig cu 8-1. Au marcat: Cristi Bot 3, Sebi Sfârlea pen, Căvășdan, Cora pen, Lascu, și VM.

Din cauza terenurilor impracticabile partidele de la Țețchea și Coșdeni nu s-au disputat. Așa arăta terenul de la Țețchea:

CUPA ROMÂNIEI. FAZA JUDEȚEANĂ, turul 1

SERIA I

Dinamo Oradea – Cetatea Biharia 4-2

CAO 1910 Oradea – LPS Bihorul Oradea 4-0

Progresul Sâniob – Toldy Sannicolau de Munte 3-2

Viitorul Bratca – Slovan Valea Cerului 3-5

Locadin Țețchea – Foresta Tileagd NEDISPUTAT DIN CAUZA TERENULUI IMPRACTICABIL

Inter Aștileu, Minerul Șuncuiuș, Voința Suplac și AS Vadu Crișului au avut tur liber.

SERIA II 

Victoria Avram Iancu – Victoria Tulca 4-2

Vointa Cheresig – Unirea Osorhei 1-8

Vointa Ciumeghiu – Izvorul Cociuba Mare 0-0 (4-3 la 11 metri)

Viitorul Tarian – Vulturul Dobresti 0-3

Vida Pomezeu – Unirea Roșia (teren Coșdeni) NEDISPUTAT DIN CAUZA TERENULUI IMPRACTICABIL

Gloria Căbești și Zorile Buntești au avut tur liber.

Conform oficialilor AJF Bihor este imperativ necesară disputarea partidelor de la Coșdeni și Țețchea, cât mai repede cu putință, pentru a nu perturba calendarul și așa destul de încărcat mai ales că turul 2 din Cupa României este programat miercuri, 28 martie.

Related posts