Cu Oros în poartă Luceafărul remizează, în deplasare, cu Pandurii!

Meci pe muchie de cuțit pentru Pandurii Tg. Jiu, la ultima apariție, pe teren propriu, în acest sezon. Luceafărul a fost o nucă tare pentru gorjeni, în meciul disputat la Motru. Din păcate pentru orădeni aceștia au obținut doar o remiză în condițiile în care au încheiat meciul cu Oros în poartă după eliminarea lui Goia. Putea fi mult mai bine…

Partida a fost animată încă din minutul 5 când Goia l-a faultat în careu pe Lemac însă tot portarul orădean a reușit să pareze execuția, de la 11 metri a lui Băjan! Următoarea ocazie a gazdelor a venit abia în minutul 32 când Turda a trimis cu capul, peste transversală din mijlocul careului. Luceafărul a ripostat abia în minutul 34 prin Antohi al cărui șut s-a dus în plasa exterioară. Tot Turda a avut o ocazie imensă însă Oros a salvat cu capul, de sub bară fază urmată de o uriașă ratare a ”Pandurilor”. Goia a scos din vinclu șutul lui Maxim iar pe urmărire, Băjan a șutat pe lângă poartă!

În debutul părții secunde un duel aerian între Vlad Rusu și Băjan este sancționat cu penalty pe care același Vlad Rusu îl transformă (0-1). Pîrvulescu a șutat la o palmă peste transversală (69) iar șutul lui Neacșa a fost reținut de Moga (70). După care Brînzan și Raiciu au ratat egalarea din șase, șapte metri.

MINUTUL 83: Goia este eliminat după ce a văzut al doilea galben, primul fiind încasat la penaltyul din debutul jocului. Cu Lupuț a efectuat toate cele trei schimbări, în poartă a intrat fundașul Cristi Oros!!!

În minutul 88 a survenit egalarea după ce Tudoran, scăpat singur cu portarul de conjunctură, în driblează pe Oros și trimite apoi, din unghi, în poarta goală.

CASETA TEHNICĂ

PANDURII TÂRGU JIU – LUCEAFĂRUL ORADEA  1-1 (0-0)

Au marcat: Tudoran 88/Vl Rusu 54 pen

Pandurii: Moga – Băjan, Turda (46 Vasilescu), Cr. Munteanu, Celea – Raiciu, Brînzan, Şut – Maxim  (56 Ionică), Pîrvulescu (80 Tudoran) – B. Lemac. Antrenor: Adrian Bogoi.

Luceafărul: Goia – Torişte, Oros, Tînc, Trif – Feher, Ţegle – Antohi (60 Valies), Neacşa (72 Ludușan), Al. Dulca (75 Ban) – Vl. Rusu. Antrenor: Cristian Lupuţ.

Arbitru: Nicolae Cătălin Botaş (Timişoara); Asistenţi: Patricia Samsudean (Timişoara) şi Marilena Cătălina Nan (Alexandria).

sursa foto: facebook/pandurii tg jiu

Related posts