CSC Sânmartin, cu opt jucători noi în primul 11, câștigă lejer cu Valea lui Mihai

Giorgio Mare Oradea

Liderul din L4 Bihor, CSC Sînmartin a început cu dreptul returul campionatului reușind să treacă, fără prea mari probleme, de Unirea Valea lui Mihai, scor: 3-0, toate cele trei goluri fiind marcate în prima repriză. Sergiu Pop a reușit o dublă la debutul la Sânmartin.

CSC Sânmartin a deschis scorul la primul raid prin careul oaspeților. În minutul 2, o fază plecată din stânga, mingea a ajuns pe bara doi, unde a apărut Szabadoș care a înscris în colțul lung. Sergiu Pop și-a etalat calitățile incontestabile de vârf și a fost prezent la întâlnirea cu centrările și golurile în minutele 28 și 38 cu lovituri de cap. 3-0 la pauză, fără prea mari eforturi din partea echipei antrenate de Călin Cheregi.

CSC Sânmartin a prezentat un prim 11 în care s-au regăsit doar trei titulari din tur: Nogo, Sorian și Cuc.

Unirea Valea lui Mihai a venit la meci fără antrenorul Zsolt Muzsnay. Echipa a fost condusă de pe margine de Sandor Fele.

Baza sportiva Tineretului

Pe banca de rezerve a Sânmartinului, au luat loc doi jucători de reală valoare: Mădălin Trip și Ovi Popa, care au intrat pe teren, în partea secundă.

De remarcat și faptul că CSC Sânmartin a avut în lotul pentru acest meci trei portari, Brata – titular și două rezerve. Barabaș și Beke!

CASETA TEHNICĂ

CSC Sânmartin – Unirea Valea lui Mihai 3-0 (3-0)

Au marcat: Szabadoș 2, Sergiu Pop 28, 38

CSC Sânmartin: Brata – Fl. Pop, Nogo, Lupșe, Arsene, – Szabados, Cuc, Habakuk, Sorian, Ionuț Ban – Sergiu Pop, Antreor: Călin Cheregi. Au mai jucat: Mădălin Trip, Claudiu Popa, Oviciu Popa,

Unirea Valea lui Mihai: Kis – Tanko, Lazăr, Jude, Crișan – Laposi, Lakatos, Sz Fele, Solymosah – Tibi Szeles, Gego. Antrenor: Ssandor Fele. A mai jucat: Călin Dumiter.

Din aceeași categorie