Cristi Ghitea e OK după operație! Cursă plină de ghinion pentru piloții orădeni; Silviu Muzzalupo și-a zdrobit călcâiul

Ciao restaurant - pizzerie

Pilotul de motociclism Cristian Ghitea, care a fost protagonistul unui nefericit incident pe circuitul de la Pannonia Ring, este OK după operație. Vineri, în calificările pentru cursa de la Super Sport 600, Ghitea a fost acroșat, din spate de un motociclist german fiind transportat urgent la spital cu fracturi la brațul stâng și leziuni ale ligamentelor genunchiului stâng. Operația a fost efectuată la Spitalul Clinic Județean din Oradea a fost un succes după cum a declarat reputatul chirurg ortoped Bogdan Uivaraseanu. Ghitea are acum niște tjje în antebraț dar va scăpa de ele în câteva săptămâni.

Deocamdată Cristian Ghitea așteaptă revenirea după teribilul accident din care a scăpat, ”șifonat” dar cu șanse de revenire. Depinde doar cât de rapidă va fi recuperarea.

Ghinionul l-a lovit și pe colegul de echipă a lui Cristian Ghitea, italianul Silvio Muzzalupo, care a căzut și el în cursa de la Pannonia Ring suferind leziuni la călcâi! El va efectua o serie de investigații, în aceste zile, primele radiografii nefiind în măsură să-i liniștească pe medici.

Revenind la Ghitea acesta a primit vizita unor prieteni care i-au oferit ”o cupă”, reprezentând în fapt un sportiv… în gips!

 

 

Din aceeași categorie