Cleo Keseru lovește, din nou, împreună cu Moți!

Internaționalii noștri, care evoluează la campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad, Cleo Keseru și Cosmin Moți, au marcat golurile cu care echipa lor a învins pe Slavia Sofia în etapa 19 din campionatul bulgar. Moți a deschis scorul în minutul 38 ar Cleo a marcat din penalty, în minutul 55, stabilind scorul final: 2-0.

După 19 etape Ludogorets este lider autoritar, cu 48 de puncte, cu șase mai mult decât principala contracandidată la titlu, TSKA Sofia (42 de puncte). De altfel Cleo a înscris și în egalul din derby: 1-1 cu TSKA Sofia. Ludogorets si TSKA Sofia se vor întâlni și în sferturile de finală ale Cupei Bulgariei.

Keseru are 15 goluri marcate în campionat, fiind situat pe locul doi în ierarhia marcatorilor din Bulgaria, după jucătorul lui Levski Sofia, Stanislav Kostov, autor a 16 goluri.

Joi, 13 decembrie, de la ora 22:00, Ludogorets întâlnește, acasă, pe FC Zurich în grupele Europa League însă echipa bulgară nu ma are nicio șansă de calificare, având doar 3 puncte după 5 etape, adunate din trei remize.

CASETA TEHNICĂ

LUDOGORETS – SLAVIA 2-0 (1-0)

Au macat: Moți 38, Keseru 55 – penalty

Ludogorets: Renan – Nedyalkov, Moti, Forster, Sasha, Dyakov (81 Mahlangu), Goralski, Bakalov (75 Paulo), Marcelinho, Swierczok (62 Wanderson), Keseru

Slavia: Stergiakis – Aleksandrov, Marem, Karabelyov, Gamakov, Shokolarov, Velkovski, Yomov (79 Kratev), Chuchunkov (82 Mitsanski), Ivanov, Uzunov (64 Tsvetanov)

 

Related posts