CFR Cluj, FC Botoșani, Steaua Roșie Belgrad, Lechia Gdansk și Honved, adversarele echipei lui Keseru în Antalya

Giorgio Mare Oradea

Ludogorets Razgrad, echipa la care evoluează vârful de atac al naționalei Românie, Cleo Keseru, va începe miercuri, 9 februarie, pregătirea centralizată în Antalya. Campioana Bulgariei va disputa un total de șase jocuri amicale în timpul taberei de antrenament din Turcia, printre care și două echipe din România.

Primul adversar al echipe lui Cleo și compania, va fi FC Botoșani, pe 15 ianuarie, după care pe 18 ianuarie, Ludogorețs va primi replica lui Honved Budapesta. Ei bine, pe 22 ianuarie va avea loc un meci ”tare” între campioana Bulgariei și cea a României, CFR Cluj. Seria de partide va continua pentru Keseru cu  liderul campionatului polonez, Lechia Gdansk și rușii de la Akhmat. Ultimul meci este iarăși unul foarte tare: Ludogorets împotriva campioanei Serbiei, Crvena Zvezda, pe 2 februarie. Ludogorets se va întoarce în Bulgaria la 3 februarie, 2019.

În acest moment, după 20 de etape disputate, Ludogorets este lider în Bulgaria, cu 51 de puncte, cu șase mai mult decât a doua clasată TSKA Sofia.

Din aceeași categorie