Cârcotașilor… a reușit! Halep câștigă la Roland Garros!!!

Simona Halep și-a trecut în cont o primă victorie într-un turneu de Mare Slem. Halep s-a încoronat campioană pe zgura de la Roland Garros, după o finală monumentală în fața Solanei Stephens, de care a dispus cu 3-6, 6-4, 6-1 după mai bine de două ore de joc.

Două jucătoare de același profil s-au întâlnit în finala feminină de la Roland Garros: Simona Halep și Sloane Stephens. Americanca a început temeinic, a controlat jocul iar primul set i-a aparținut evident chiar dacă Simona a apucat să-și găsească reperele și să aibă chiar o șansă de break la 3-5. N-a fructificat-o iar Sloane și-a adjudecat primul set la 3.

Setul secund părea să fie și ultimul pentru că Stephens s-a dus rapid la 2-0 însă a fost momentul în care Halep s-a descătușat, a făcut patru game-uri la rând: 4-2. A revenit americanca la 4-4 însă Stephens a capotat fizic. 6-4 Simona, 1-1 la seturi iar lucrurile deveneau clare… cine e șefa pe teren.

Setul secund: 1-0, 2-0 și Simona nu s-a mai oprit  până la 5-0 când Stephens a reușit, în sfârșit să-și facă serviciul.

La 40 de ani distanță de la victoria Virginiei Ruzici la Roland Garros, Halep reușește ceea ce cârcotașii susțineau că nu se poate întâmpla niciodată, să cucerească un titlu de Grand Slam.

sursa foto: Hepta

Din aceeași categorie