Calificare superbă a voleibalistelor orădene la turneul de promovare în prima ligă!

Sala Polivalentă a Universității Oradea a fost gazda turneului semi-final al Campionatului Național de volei feminin. Patru echipe s-au aliniat la startul acestui turneu dar numai una a fost norocoasa: CSU Oradea! Echipa Orădeană a câștigat toate cele trei partide cu același scor: 3-1 și a obținut calificarea la turneul final de promovare în Divizia A1.

În ultimul meci al turneului de la Oradea CSU Oradea avea nevoie de câștigarea unui set în meciul cu Timișoara pentru a-și asigura locul 1 și implicit prezența la turneul de promovare în Divizia A1. A fost 3-1 pentru Oradea care a făcut un prim set perfect!

Orădencele au ajuns la 8-2 și 16-7, primele așadar la fiecare punct de time out tehnic pentru a câștiga clar primul set în fața lui Poli Timișoara cu 25-9.

Setul doi a fost ceva mai echilibrat: 8-7/16-14 după care un final mai bun le-a asigurat gazdelor 2-0 pe tabelă: 25-18

Setul trei a adus și proverbiala relaxare: 1-6/6-6, Oradea alternând perioadele foarte bune cu cele mai puțin reușite. Spre exemplu de la 7-16 CSU Oradea a reușit opt puncte consecutive: 15-16 dar a pierdut setul : 17-25

Ei bine CSU Oradea, deși condusă în debut de set patru (6-8) a revenit la 16-14 și a învins cu 25-18. 3-1 după o oră și 41 de minute de joc.

CSU Oradea – Poli Timișoara 3-0 (25-9, 25-18, 17-25, 25-18)

CSU Oradea: Alexadra Breban, Andreea Maxim, Roxana Haidu, Anca Pașca, Daiana Adamcsik, Giula Blaj, Mariana Rdu – Fîcă, Iulia Fîcă, Mădălina Pura, Flavia Chiș și cei doi libero: Alexandra Bikfalvi și Antonia Rizea.  ANTRENOR: Lector univ. prof. Mariana Szabo Alexi.

Poli Timișoara: Ioana Ordean, Andreea Ochea, Rossana Nistor, Arina Ivașcu, Noemi Csillag, Cristina Florea, Andreea Niculiță, Anca Manuc, Iovanca Demian, Krisztina Tătar și cei doi libero: Ciryll Catargiu, Roxana Durnea. Antrenor: prof: Cerassela Șerban

Arbitri: Marius Lazăr (Zalău) și Dan Andrei (București)

Observator FR Volei: prof. Ioan Buhățel (Dej)

Rezultate Tehnice:

CSU Oradea – ACS Transivlania Brașov 3-1

Poli Timișoara – FC Argeș 0-3

CSU Oradea – FC Argeș 3-1

Poli Timișoara – Transilvania Brașov 3-1

FC Argeș – Transilvania Brașov 3-0

CSU Oradea – Poli Timișoara 3-1

 

Related posts