Bravo Biacnca, bravo România! Spadasinele au devenit vicecampioane mondiale

România a cucerit medalia de argint în proba pe echipe la spadă feminin la nivel de juniori în cadrul Campionatului Mondial de Scrimă pentru Cadeți și Juniori de la Verona (Italia). Întrecerea pe echipe s-a desfășurat marți (03.04), la două zile după întrecerea individuală.

Echipa o include pe Bianca Benea, iar antrenor este Nicolae Ille. Ambii de la CSM Oradea. Lotul le mai cuprinde pe Alexandra Predescu, Denisa Barosan și Zsuzsa Schlier.

Parcursul echipei României:

Tabloul 32 – vs Mexic (45-26)
Tabloul 16 – vs Ungaria (39-38, revanșându-se pentru eșecul de la Campionatul European)
Tabloul 8 – vs SUA (45-39)
Semifinale – vs Ucraina (31-30)
Finala – vs Italia (31-45)

Anunțul succesului românesc, făcut la meciul de baschet Oradea – Sibiu a făcut sala să exulte

Nimeni nu putea sa o spună mai bine decât dumneavoastră ! Respectele mele Victor Mihalcea ! ❤️ Vice campioane mondiale Verona 2018. 🥈 Fetelor , sunteți cele mai tari ! Ma bucur pentru tot ce am trăit azi, aici , alături de voi! ❤️ Alexandra Predescu Denisa Barosan Zsuzsi Schlier 💕💕💕

Publicată de Bianca Benea pe 3 Aprilie 2018

 

În competiție au luat startul 34 de echipe.


Bianca Benea (stânga) în acțiune în finala de la Verona

Așadar, Bianca Benea și antrenorul Nicolae Ille sunt vicecampioni mondiali la spadă feminin pe echipe la nivel de juniori.

În urmă cu două zile, în cadrul probei individuale de spadă feminin la nivel de juniori, Bianca Benea a obținut locul 5 din 174 de participante la Campionatul Mondial de Scrimă pentru Juniori și Cadeți de la Verona. Orădeanca a ratat o medalie în întrecerea individuală pentru o singură tușă.

Reamintim că în anul 2015, Bianca Benea a cucerit medalia de bronz în proba individuală de spadă feminin la cadeți, la Campionatul European de la Maribor (Slovenia). Un an mai târziu, ea a cucerit medalia de bronz în proba pe echipe la cadeți, în întrecerea europeana desfășurată la Novi Sad (Serbia).

Related posts