BASCHET: CSM CSU Oradea trece de Phoenix Galați și va juca (luni) cu Steaua pentru un loc în marea finală

În sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin CSM CSU Oradea s-a impus în compania lui Phoenix Galați. La Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe Oradea a învins pe Phoenix cu 82-67.

CSM CSU Oradea a avut mai tot timpul inițiativa pe tabela de marcaj, cu excepția debutului de meci. Orădenii au reușit să se desprindă la 21 lungimi în repriza secundă, dar gălățenii au revenit spectaculos, apropriindu-se la patru lungimi și au avut posesia în ulti,mele două minute. Reacția CSM-ului a venit imediat cu un run de 14-3 cu care a pus capăt jocului. .

Oradea a avut avantaje semnificative la punctele rezervelor (33-19), punctele din spațiul de trei secunde (36-22), punctele pe contraatac (20-7), punctele după recuperare ofensivă (8-3) și punctele după posesie pierdută de adversar (21-6). Oradea a terminat cu 49% la aruncările din acțiune, având cu șapte procente peste adversar. De asemenea, CSM-ul a avut 60% la linia de pedeapsă, cu șase procente peste dunăreni.

Liderii formației antrenate de Cristian Achim în acest meci

Eficiență – Kris Richard (19)
Puncte – Kris Richard (19)
Recuperări – Goran Gajovic (7)
Pase decisive – Vaidas Kariniauskas (8)
Intercepții – Andrei Mandache, Vaidas Kariniauskas, Goran Gajovic (2)
Capac – Sean Denison (1)
Minute – Andrei Mandache (31:08)
Plus/minus – Andrei Mandache (20)

Au fost rotiți 12 jucători. Nouă dintre aceștia au avut între 9 și 31 minute de joc.

În semifinale CSM CSU Oradea va întâlni Steaua București. Confruntarea e programată pentru luni, ora 17:15, la Sfântu Gheorghe. Partida va fi transmisă în direct la DigiSport.

Sursa: csmoradea.ro

Related posts