Băieții de la CSM CSU Oradea, semifinaliști la 3×3!

CSM CSU Oradea a obținut cel mai bun rezultat în cadrul Superbet Piatra Neamț Streetball în ediția inaugurală a Ligii Naționale de baschet 3×3. Evenimentul amintit, organizat sub egida Sport Arena Streetball, a avut loc la Piatra Neamț în perioada 21-22 iulie anul curent.

Componența formației orădene la acest eveniment: Sergiu Pop, Horia Hora, Ionuț Mihalcea și Mihai Mesaros.

În întrecerea Open Masculin au luat startul 16 echipe. Acestea au fost repatizate în patru grupe de câtre patru echipe. CSM CSU Oradea a făcut parte din Grupa B, alături de Dachau, Che și Pisicile Sălbatice. Orădenii au obținut două victorii din trei partide în faza grupelor, calificându-se de pe primul loc din grupă după o egalitate în trei, datorită numărului cel mai mare de puncte marcate.

Iată rezultatele obținute în faza grupelor:

vs Dachau, scor 19-11
vs Pisicile Sălbatice, scor 21-4
vs Che, scor 13-17

În sferturile de finală, CSM CSU Oradea s-a duelat cu We smoked the Hulk, de care a trecut cu scorul de 16-10, avansând în Final Four. În semifinale, orădenii au întâlnit experimentata Leii București, fiind învinși, scor 7-19. De notat că la mijlocul partidei orădenii conduceau cu 6-4!

De notat că la turneul de la Piatra Neamț a participat și Rapid București, liderul la zi al Ligii Naționale 3×3. Feroviarii au fost eliminați în mod surprinzător din faza grupelor, rezultat ce subliniază însă nivelul competiției.

sursa: csmoradea.ro

Din aceeași categorie