Apel pentru VIAȚĂ!

Nu. nu este un editorial. este mult mai mult. Mai mult decât o repriză, mai mult decât un meci, mai mult decât un campionat. Este o luptă în care orice minut contează. E lupta pentru VIAȚĂ!

Prințesa din fotografie este MIRUNA. Are un an și 10 luni. În urmă cu 10 zile, când eram pe pârtie la Stâna de Vale, am primit un apel de la un prieten drag. Mi-a spus că Miruna a fost diagnosticată cu LEUCEMIE – limfoblastică de tip B. Apelez la toți SPORTIVII ORĂDENI, pe care-i știu puternici, solidari, campioni nu numai ai arenelor ci și ai omeniei, să doneze sânge pentru această păpușică.

Vă rog să vă prezentați la Centrul de Transfuzie Oradea de pe str. Louis Pasteur 30 de luni până vineri între orele 7:30-11:30 să donați sânge pentru Miruna. ATENȚIE! Nu contează grupa sanguină! De asemenea, trebuie să specificați că donați pentru VICAȘ MIRUNA internată la spitalul Gavril Curteanu Oradea.

Personal vă mulțumesc pentru gestul vostru. Am credința că o va ajuta pe Miruna.

Mai jos e un link cu condițiile pe care trebuie să le îndepliniți, parcurgeți-l dar CAMPIONII (pe care pariez că vor salva o viață), sunt sigur că le îndeplinesc pe toate. HAI, HAI SĂ CÂȘTIGĂM MECIUL ĂSTA….Pentru Miruna.

https://www.proviataoradea.ro/donare-sange/despre-donarea-de-sange.html

 

Din aceeași categorie